news-detail-image
Home
Prezentare generală
Stăm împreună. Creștem împreună
Actualizare AB MN
,

Stăm împreună. Creștem împreună: împreună ajungem mai departe decât singuri

Distribuie acest mesaj

Bună ziua, suntem AB Midden Nederland. Angajatorul și partenerul dvs. în sectorul agricol, inginerie, construcții și infrastructură, logistică & depozit, peisagistică și producție alimentară. De 60 ani ajutăm oamenii din Olanda și Europa să-și găsească locul de muncă potrivit. Noi credem în puterea întregului. Pentru că împreună ajungem mai departe decât singuri și toată lumea este la fel de valoroasă în acest proces.

Pentru a vă arăta cine suntem ca angajator și cum vă putem ajuta cu un loc de muncă potrivit în Olanda, am dezvoltat un nou website. Un site optimizat cu o poveste distinctivă unde atenția se concentrează pe dvs. În acest blog vă vom spune cum punem viziunea noastră în practică și ce înseamnă asta pentru dvs.

 

Stăm împreună. Creștem împreună înseamnă…

Fiecare persoană are propriile dorințe și nevoi. Doriți un loc de muncă în care să puteți munci rapid multe ore doriți să învățați muncind în locuri diferite? Căutați stabilitate sau flexibilitate? La AB Midden Nederland totul este posibil. Indiferent de ceea ce căutați, noi vom avea grijă de dvs. În orice situație. Indiferent dacă veniți acum din străinătate să munciți în Olanda sau locuiți deja aici. Veți primi apreciere, atenție personală și vă vom ajuta să vă dezvoltați. Pentru a continua să creștem, atât ca individ, cât și ca organizație. Aceasta este ceea ce noi numim Stăm împreună, creștem împreună.

Atenția pentru angajat este una dintre cele mai importante calități ale unui angajator. Din acest motiv, munca noasră se bazează următoarele trei valori fundamentale:

  • Munca
  • Organizarea
  • Dezvoltarea

 

Mai jos vă vom spune mai multe despre acest lucru.

 

Munca

Locul de muncă care se potrivește nevoilor dvs.? Îl puteți găsi la AB Midden Nederland. Cu o mare varietate de funcții în diferite industrii, există cu siguranță ceva potrivit pentru dvs. La ce vă puteți aștepta de la noi? Un bun angajator și un loc de muncă corect la o companie de încredere și plăcută. Fără promisiuni deșarte. Pentru că înțelegem cât de important este locul dvs. de muncă, indiferent de funcția pe care o aveți. Munca dvs. contează!

 

Organizarea

Suntem gata să vă ajutăm. Când totul se desfășoară fără probleme și când devine dificil. Vrem să ne asigurăm că vă simţiţi bine și că vă bucuraţi de munca dvs. Cum facem acest lucru? Ascultăm cu atenţie și acţionăm imediat. Pentru angajații temporari oferim un salariu net bun și condiţii de cazare sigure și confortabile. Și, desigur, ne ocupăm și de chestiuni precum transportul, asigurarea și plata regulată a salariului dvs. De asemenea, puteți contacta întotdeauna coordonatorul dvs. dacă aveți întrebări. Și dacă nu vorbiți olandeză? Nici o problem. Puteți întotdeauna comunica cu ușurință, deoarece unii dintre colegii noștri vorbesc limba dvs. Aceasta înseamnă că puteți obține atenția și îndrumarea personală potrivită. Un lucru bun.

 

Dezvoltarea

Creștem împreună. Facem acest lucru de 60 de ani. Și vrem să continuăm să facem acest lucru și împreună cu dvs. De aceea, vă oferim toate posibilitățile pentru a descoperi unde se află puterea dvs. De exemplu, urmând o pregătire adecvată, un curs de limbă sau dobândind experiențe diverse la diferite companii. Acum știți că totul este posibil la AB Midden Nederland.

 

Munca în Olanda

Vă părăsiți țara pentru a lucra în Olanda. Ca șofer de camion, culegător de fructe, lucrător în depozit, sudor sau alte slujbe care vi se potrivesc. Un pas mare și interesant prin care noi vă vom ghida. Pas cu pas. Veți fi repartizat unuia dintre managerii noștrii de relații pe care îl puteți contacta oricând pentru toate întrebările dvs., în limba dvs. Nu mai sunteți mulțumit de actualul loc de muncă sau sunteți pregătit pentru o nouă provocare? Împreună cu managerul dvs. de relații, veți căuta un loc de muncă care se potrivește nevoilor, experienței și ambițiilor dvs. Noi ne vom ocupa de tot ce este necesar, de la locuință și transport la asigurarea de sănătate, astfel încât să puteți trăi și munci în Olanda într-un mod plăcut și fără griji.

Totul despre locuință, plăți, asigurări și transport

Dacă veniți să lucrați și să trăiți în Olanda, vreți să fiți sigur că totul este bine organizat. La AB Midden Nederland, aceasta este garanția pe care o oferim. Primiți un salariu bun în fiecare săptămână, conform contractului colectiv de muncă. Asigurăm o locuință, cat mai aproape de locul de muncă, si o masina sau bicicleta pentru naveta. Sunteți șofer care duce și alți angajați la muncă? Atunci veți primi o indemnizație în plus față de salariu. Pe lângă transport și cazare, putem aranja și o asigurare de sănătate. Cu această asigurare vă puteți baza pe ajutorul și îngrijirea noastră medicală.

Citiți mai multe despre munca în Olanda

Creștem împreună

Căutați un loc de muncă în Olanda? În domeniul tehnic, al transporturilor și logisticii, horticulturii, alimentației și producției sau în sectorul agricol? Full-time sau part-time? Stabil sau flexibil? Noi vom găsi locul de muncă care vi se potrivește. Verificați posturile vacante și aplicați pentru un loc de muncă care vă atrage.

Sau sunteți în căutare de angajați calificați? Indiferent de persoana pe care o căutați, vă vom oferi angajații temporari potriviți, flexibili sau pentru perioada vacanței. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.