sector-detail-image
Home
Sectoare
Horticultură

Joburi
horticultură

Tot ceea ce crește și înflorește pe teren exterior sau în sere vă interesează. Plăcerea dvs. pentru grădinărit și preferința de a fi afară vă fac o forță valoroasă în horticultură. De ce este nevoie de dvs.? Horticultura oferă piețelor interne și externe legume, flori și plante. Este vorba despre hrana a milioane de oameni. Sau de copacii care fac din lumea noastră un loc verde și viu. Munca dvs. intensă în culturi și vegetație are ca rezultat calitatea. Ceva care se traduce în frumusețe și utilitate în mediul nostru.

Funcţii în
sectorul horticol

Posturi vacante recomandate  în horticultură

Horticultura: ce presupune?

Creșterea și cultivarea tuturor tipurilor de plante are o mare valoare pentru societatea noastră. De ce? Pentru a oferi oamenilor cele mai gustoase roșii și cea mai dulce sfeclă roșie. Sau creșterea copacilor. Care apoi vor fi plantați în oraș sau în păduri. Horticultura este plină de varietate! Nu numai copaci și legume, ci și arbuști, ciuperci și flori, de exemplu. Cerinţele de calitate pentru aceste plante sunt ridicate. Și aceasta este responsabilitatea dumneavoastră. Sunteţi atent la detalii. Pentru că o calitate medie nu este suficientă pentru dvs.

Munca grea nu este o problemă și vă bucuraţi de partea biologică a muncii. Doriţi să fiţi horticultor? Avem locuri de muncă disponibile pentru:

  • Angajat în cultivare
  • Lucrător în seră

 

Joburi horticultură: ce așteptaţi de la noi?

Știm ce aveţi nevoie la un loc de muncă. Cel mai important: aveţi nevoie să vă simţiţi ca acasă. Astfel, vă putem potrivi cu un client perfect. Este un puzzle pe care îl rezolvăm împreună. Verificăm unde sunt necesare calităţile dvs. Vă puteţi baza pe un loc de muncă care o să vă placă. În horticultură, lucraţi independent și în echipă. Puteţi fi detașat flexibil. Ceea ce înseamnă că zilele și orele de lucru se pot schimba în mod regulat. E bine pentru dvs.! Înţelegeţi că diferite plante și legume înfloresc și germinează în diferite momente ale anului. Prin urmare, veţi lucra pentru clienţi diferiţi.

Oferim un salariu în conformitate cu contractul colectiv de muncă (CAO) și suntem întotdeauna deschiși pentru comentarii sau întrebări despre munca dvs. Sau să discutăm despre situaţia dvs. personală. Atingeţi-vă potenţialul la AB Midden Nederland. Aici vi se oferă posibilitatea de a urma cursuri de formare și de a profita de noile provocări care apar. Urmaţi un curs pentru licenţa de pulverizare. Pentru mai multe informaţii, consultaţi pagina „Educaţie și dezvoltare”. Acest lucru vă va permite să efectuaţi mai multe sarcini. Și vă îmbunătăţește versatilitatea. Aplicaţi pentru un loc de muncă care vă atrage, iar noi ne ocupăm de restul.

 

Aplicați la acest sector

Aplicaţi
în felul dvs.

Aplicaţi pentru un loc de muncă
în horticultură

Nu ai CV? Nu este niciun problem!
Va rugăm să completați CV-ul, astfel în cât să găsim locul de muncă potrivit pentru dumneavostră