sector-detail-image
Home
Sectoare
Spaţii verzi

Spaţii verzi
și peisagistică

Să lucraţi constant în aer liber este ceea ce vă doriţi. În contact cu natura. Mediul înconjrător crește și înflorește, dar trebuie, de asemenea, să fie întreținut și îngrijit. Acest lucru permite oamenilor să se bucure de natură. Puteți ajuta ca peisagist, grădinar, angajat la spații verzi sau operator de mașină de tuns iarba. În oricare dintre aceste roluri, contribuiți la un mediu natural plăcut. Și la aspectul societății noastre. Ieșiți afară și demonstrați-vă calitățile în îngrijirea copacilor și a plantelor. Această muncă cere flexibilitate, deoarece se schimbă în funcție de sezon. Găsiți-vă noul loc de muncă în domeniul spațiilor verzi și peisagistică la AB Midden Nederland.

 

Funcţii în
sectorul de spații verzi și peisagistică

Locuri de muncă recomandate în peisagistică

Din păcate, în prezent nu există locuri de muncă pentru acest sector

Vizualizați alte locuri de muncă

Spaţii verzi și peisagistică: ce presupune?

Lucrați cu pământul. Peisajele și spaţiile verzi din jurul nostru au nevoie de întreţinere zilnică. Atât din partea profesioniștilor, cât și a angajaţilor începători. AB Midden Nederland are mai multe locuri de muncă disponibile la companii de peisagistică, grădinărit și municipalităţi. Veţi lucra ca tractorist sau ca operator de tăietoare cu perie?

Plantele noi trebuie sădite; plantele vechi trebuie eliminate. De asemenea, trebuie să fie udate, hrănite și tăiate. Fiecare sezon diferă în activităţi și momente de vârf. Vara, de exemplu, este sezonul de cosit. Toamna sunt adunate frunzele vechi. Iarna, puteţi fi detașat pentru alte sarcini, în funcţie de locul în care lucraţi! Puteţi lucra fără experienţă. Ca grădinar, învăţaţi comerţul în practică. Orice aţi alege să faceţi, puteţi schimba clienţii regulat. Pentru a lucra în diferite configuraţii și a continua să vă dezvoltaţi. Aplicaţi pentru:

  • Operator cositoare
  • Tractorist
  • Grădinar
  • Lucrător spaţii verzi
  • Operator tăietoare cu perie

 

Joburi Spaţii verzi și peisagistică: ce așteptaţi de la noi?

Plăcerea de a munci este incredibil de importantă. De aceea vom discuta despre dorinţele dumneavoastră. Împreună cu dvs. În consecinţă, vă putem potrivi cu un client care vi se potrivește. Meritaţi locul de muncă potrivit. Numai atunci valoarea dvs. va străluci cu adevărat, făcând munca mai bună. Veţi primi un salariu în conformitate cu actualul contract colectiv de muncă (CAO). Mintea dvs. nu ar trebui să fie preocupată cu probleme. Acordăm atenţie personală în ceea ce privește munca, dar și în afara muncii; este în ADN-ul nostru. Pentru că preţuim cooperarea cu dvs. Aflaţi mai multe despre noi!

AB Midden Nederland vă încurajează să dobândiţi cunoștinţe și să vă dezvoltaţi ca profesionist în spaţii verzi și peisagistică. Studiaţi cele mai comune și esenţiale plante. Sau despre vegetaţia municipală și utilizarea tăietorului cu perie. Și, desigur, ideile dvs. sunt binevenite. Împreună vom alege ceva care este în integral în domeniul dvs. de activitate. Descoperiţi posibilităţile pe pagina noastră „Educaţie și Dezvoltare”. Aplicaţi imediat pentru unul dintre posturile vacante. Ne vedem afară!

 

Solliciteer op deze sector

Aplicați
în felul dvs.

Aplicaţi pentru un loc de muncă
în spații verzi și peisagistică

Nu ai CV? Nu este niciun problem!
Va rugăm să completați CV-ul, astfel în cât să găsim locul de muncă potrivit pentru dumneavostră

Preferați să lucrați într-un
alt sector?