sector-detail-image
Home
Sectoare
Agricultură

Locuri de muncă în
sectorul agricol

Fermierii sunt indispensabili pentru Olanda. Și pentru lume. În aceste vremuri tulburi, sectorul se confruntă cu provocări fără precedent. Provocări care reprezintă un pericol considerabil pentru aprovizionarea cu alimente. Și pentru existenţa sectorului agricol. De aceea avem nevoie de oameni ca dvs. Importanţa oamenilor pasionaţi de agricultură se dovedește de fiecare dată.
Vă place să luaţi taurul de coarne. Luaţi direct lucrurile în mâinile dvs. și vă doriţi să munciţi din greu. Aceasta înseamnă că sunteţi persoana adecvată pentru clienţii noștri din sectorul agricol, unde oferim zeci de locuri de muncă. Descoperiţi ce provocare vi se pare atrăgătoare!

Locuri de muncă vacante în agricultură

Agricultură
Locuri de muncă în sectorul agrar

Nu aţi găsit ceea ce căutaţi?

Spuneţi-ne care sunt dorinţele dvs. și vom căuta împreună ceva potrivit pentru dvs.

Munca în agricultură: ce presupune?

Sectorul agricol înseamnă mult mai mult decât o imagine de stil vechi la care se gândesc mulţi oameni. Are mai multe de oferit decât munca câmpului sau curăţarea grajdurilor. Acest sector enorm propune multe locuri de muncă diferite. Puteţi aplica în calitate de angajat în agricultură, ca suplinitor temporar al companiei sau contractor. Ca să exemplificăm, există muncă în industria de lactate, industria avicolă sau în industria cărnii. Și sarcinile dvs.? Tehnologii pentru hambare, transport cu tractoare, muls de vaci sau logistică. Curăţarea boxelor pentru animale, îngrijirea animalelor, muncă la câmp sau montare de garduri. Nicio zi nu este la fel ca cea anterioară.

Mentalitatea și devotamentul dvs. au o importanţă capitală. Aceste caracteristici sunt adesea apreciate mai mult decât educaţia sau experienţa. Veţi găsi un loc de muncă minunat în agricultură la AB Midden Nederland. Dacă nu știţi ce loc de muncă vi se potrivește, vom afla împreună. Avem locuri de muncă disponibile pentru:

  • Angajaţi în agricultură
  • Tractorist
  • Lucrător produse lactate
  • Suplinitor temporar companie
  • Contractor

 

Joburi agricultură: ce așteptaţi de la noi?

Pentru a vă face să vă simţiţi acasă la locul de muncă. Este ceea ce contează pentru noi. AB Midden Nederland vorbește cu dvs. și vă ascultă preferinţele. Veţi lucra într-o companie care are nevoie de setul dvs. de abilităţi și vă apreciază eforturile pe care le depuneţi în muncă. Salariul este în conformitate cu contractul colectiv de muncă (CAO) pentru sectorul în care lucraţi. Aceasta înseamnă că salariul este corect, în conformitate cu alţi colegi care fac același lucru. Pe durata șederii dumneavoastră ca angajat temporar veţi avea un coordonator. Dacă aveţi întrebări sau probleme, vă puteţi contacta coordonatorul dvs. Vă vom ajuta ori de câte ori este posibil.

Apropo, știaţi că ne puteţi adresa întotdeauna toate întrebările dvs.? Simplu, în limba dvs. Noi vă sprijinim, astfel încât să puteţi începe fără griji. Vă încurajăm să vă dezvoltaţi în sectorul agricol și în afara acestuia. Aflaţi despre sănătatea solului, cum să manipulaţi mașinile de muls sau să urmaţi un curs de tăiere a ghearelor. Există posibilităţi pentru dvs. ca lucrător temporar. Pentru mai multe informaţii, consultaţi pagina „Educaţie și dezvoltare”. Investim în dvs. și în viitorul dvs.

 

Solicitați pentru acest sector

Preferați să lucrați într-un
alt sector?

Aplicaţi
în felul dvs.

Aplicaţi pentru un loc de muncă
în agricultură

Nu ai CV? Nu este niciun problem!
Va rugăm să completați CV-ul, astfel în cât să găsim locul de muncă potrivit pentru dumneavostră