sector-banner-image
Home
Despre noi

Cooperaţia noastră –
Stăm împreună,
Creștem împreună.

Suntem AB Midden Nederland. Angajatorul și partenerul dvs. dedicat și de încredere. Rădăcinile noastre? Acestea ne duc în urmă cu 60 de ani. Despovărarea fermierilor de problemele și grijile lor. Noi credem că întregul este mai puternic decât suma părţilor sale. Pentru că împreună realizăm mai mult. Toată lumea este la fel de valoroasă în acest sens. Stăm ca unul. Pentru cooperare și furnizarea de calitate clienţilor noștri. Acest lucru se vede prin meșteșugarii noștri profesioniști și performanţa lor la locul de muncă. Prietenos și util. Cu dragoste pentru oameni și muncă. Acest lucru se traduce prin egalitate și diversitate. Pragmatici și eficienţi, cu picioarele ferm pe pământ. Vizând rezultate durabile mai cu seamă pe termen lung. Aceasta este cooperaţia noastră, AB Midden Nederland. Stăm împreună. Creștem împreună.

Stăm împreună,
Creștem împreună

Muncă

Sunteţi valoros. La fel este și munca dvs. Deci, vă ascultăm cu seriozitate dorinţele, gândind împreună cu dvs. AB Midden Nederland vă folosește talentele și vă ajută să vă dezvoltaţi. Cu o mare varietate de locuri de muncă în diferite sectoare, va exista întotdeauna ceva pentru dvs. Având rădăcinile noastre în lumea agricolă, ne face plăcere să ne apucăm de treabă. Facem acest lucru cu respect pentru fiecare loc de muncă, fiecare angajat și fiecare sector. Totul este despre a lucra împreună: cu clienţii noștri, cu lucrătorii temporari, cu administratorii companiei, angajaţii, membrii și personalul de birou. La ce să vă aşteptaţi de la noi? Un loc de muncă onest, cu condiţii echitabile, într-o companie plăcută, dedicată muncii. Fără promisiuni deșarte. Pentru că înţelegem importanţa muncii dvs.

Organizare

Dezvoltare

Valorile fundamentale ale cooperaţiei noastre

Întreprinderea noastră cooperativă cuprinde patru valori comune pe care fiecare angajat AB le respiră și le transmite altora. Ei sunt adevăraţii ambasadori ai companiei. Principala valoare este calitatea prin expertiză. Oamenii noștri sunt informaţi și dornici să-și îmbunătăţească abilităţile. Profită de fiecare ocazie si oportinitate pe care noi o oferim! Acest lucru se traduce într-o explozie de energie, o natură aventuroasă și spirit în muncă.

De 60 de ani, AB Midden Nederland este un angajator și un furnizor de servicii dedicat și de încredere. O întreprindere cooperativă care ajută fermierii și antreprenorii să-și menţină afacerile în funcţiune. Prin detașarea de suplinitori temporari ai companiei care le preiau munca atunci când este necesar. Noi susţinem relaţiile egale și durabile pentru că le preţuim. Credem în aprecierea personală și în atenţia acordată tuturor, în cooperaţia noastră plină de diversitate. Datorită caracterului nostru social și de încredere. Pentru o cooperaţie, credem că întregul este mai puternic decât suma părţilor sale. Pentru că realizaţi mai mult împreună decât singuri. În acest sens, toată lumea este la fel de valoroasă. Noi numim acest lucru „Stăm împreună. Creștem împreună.”

Cum a început totul

În 1963. Șase producători de lactate din Vijfheerenlanden, o regiune din Olanda de Sud, au fondat cooperaţia noastră. Scopul lor? Să se asigure că fermele lor continuă să funcţioneze. Începând din 1970, cooperaţia a început să furnizeze angajaţi companiilor și furnizorilor din sectorul zootehnic.

Agenţia de ocupare a forţei de muncă AB Midden Nederland

Anul 1999 a marcat următoarea etapă importantă: din acel an ne-am numit AB Midden Nederland. Am devenit o mare cooperaţie de intermediere a forţei de muncă pe piaţă. În pofida creșterii noastre, cooperarea durabilă cu clienţii noștri rămâne foarte importantă. Furnizând angajaţi cu calităţi potrivite înseamnă că mulţi clienţi își găsesc angajaţi temporari și suplinitori temporari ai companiei la AB Midden Nederland. Avem grijă de angajaţii noștri și de clienţii noștri. Cum? Prin acordarea unei atenţii personale sincere și prin recrutarea și selectarea profesioniștilor. Dar, organizăm și cursuri și instruiri pentru angajaţii noștri. Facem totul împreună. Stăm împreună. Creștem împreună.

Valorile noastre de bază

corevalue-icon

Calitate

Oferim întotdeauna profesionalism și o bună
comunicare

corevalue-icon

Fiabilitate

Partener de încredere și adepţii muncii cinstite

corevalue-icon

Servicii

Întotdeauna flexibili și disponibili

corevalue-icon

Social

Oamenii se simt întotdeauna la noi ca acasă

Lucrăm în
diferite sectoare

Martijn van Schaik
Sascha van Kampen
Eric de Groot
Eric Pouw
Mariola Witt
Marc Booij
Remco van der Zwan
Mireille Verhaar
Henri Roest
Gianina Ciulei
Jolanta Glaudemans
Trudy Bekkering
Hester Oostrom
Iris van Eijk
Ewelina Wozniak
Mariusz Michalik

Echipa dedicată a
AB Midden Nederland

AB Midden Nederland este unul dintre cei mai mari furnizori de locuri de muncă din centrul și sud-vestul Olandei. Și asta e muncă grea! Dedicarea și pasiunea pentru muncă sunt demonstrate de toţi oamenii noștri. Faceţi cunoștinţă cu echipa: dorim să ne prezentăm.

Sucursalele noastre

Mijdrecht

teammember-image

Veenendaal

teammember-image

Houten

teammember-image

Zaltbommel

teammember-image

Barendrecht

teammember-image

Rzeszów (PL)

teammember-image

Bernardynska 3
35-069 Rzeszów

Sliedrecht

teammember-image

Bunschoten-Spakenburg

teammember-image

Amersfoortse weg 12,
3751 LK