Sectoare de activitate

Home
Sectoare de activitate
2 locuri de munca disponibile

Împachetare, verificare și ambalare. Munca dvs. cu produse este indispensabilă pentru industria noastră (alimentară). Ca lucrător în producţie, operator de mașini sau angajat în serviciul tehnic

3 locuri de munca disponibile

Acest sector este forţa motrice a întreprinderilor olandeze. Nu doar pentru noi, consumatorii. Dar și pentru transportul peste graniţe. Există un număr corect de produse? Articolele potrivite ajung în locaţiile corecte?

9 locuri de munca disponibile

Tehnologia menţine în funcţiune procesele din societatea noastră. Fără ea, totul s-ar prăbuși și s-ar destrăma. Piesele auto trebuie asamblate. Mașinile din fabrică trebuie să continue munca de producţie.

1 locuri de munca disponibile

Tot ceea ce crește și înflorește pe teren exterior sau în sere vă interesează. Plăcerea dvs. pentru grădinărit și preferinţa de a fi afară vă fac o forţă valoroasă în horticultură. De ce este nevoie de dvs.? Horticultura oferă pieţelor interne și externe legume, flori și plante.

1 locuri de munca disponibile

În construcţii, jucaţi un rol extrem de important în marile schimbări care au loc în întreaga ţară, în orașe sau în alte zone. Împreună cu echipa dvs. de colegi, abordaţi noi proiecte de construcţie.

1 locuri de munca disponibile

Fermierii sunt indispensabili pentru Olanda. Și pentru lume. În aceste vremuri tulburi, sectorul se confruntă cu provocări fără precedent. Provocări care reprezintă un pericol considerabil pentru aprovizionarea cu alimente. Și pentru existenţa sectorului agricol. De aceea avem nevoie de oameni ca dvs.

1 locuri de munca disponibile

Căpșuni, cireșe, fructe de pădure, mere și pere. Toate acestea se pot cultiva în Olanda. Munca dvs. în cultivarea fructelor înseamnă că supermarketurile sunt pline de fructe proaspete.

0 locuri de munca disponibile

Să lucraţi constant în aer liber este ceea ce vă doriţi. În contact cu natura. Mediul înconjrător crește și înflorește, dar trebuie, de asemenea, să fie întreţinut și îngrijit. Acest lucru permite oamenilor să se bucure de natură.

2 locuri de munca disponibile

Autostrăzi, poduri și tuneluri. Dar și conexiune la internet prin fibră de sticlă. Aceste conexiuni sunt inima multor procese vitale din ţara noastră. O infrastructură disfuncţională afectează pe toată lumea.