sector-detail-image
Home
Sectoare
Construcţii

Alegeţi o carieră
în construcţii

În construcţii, jucaţi un rol extrem de important în marile schimbări care au loc în întreaga ţară, în orașe sau în alte zone. Împreună cu echipa dvs. de colegi, abordaţi noi proiecte de construcţie. Acestea contribuie la siguranţa, viabilitatea și utilitatea mediului nostru de viaţă. Pe o scară atât mare cât și mică, veţi ajuta la menţinerea și îmbunătăţirea structurilor existente. Restaurarea și conservarea acestora. Lucrarea poate fi un proiect mic și personal, în timp ce alte proiecte au un impact vizibil asupra societăţii. Schimbăm modul în care trăim, muncim și călătorim. Experimentaţi ce este mai bun din ambele lumi în construcţii.

Locuri de muncă recomandate în construcţii

Construcţii: ce presupune?

Clădiri create de mâinile dvs. Imaginaţi-vă posibilitatea de a aduce un plus real la cele mai tari proiecte de construcţii. Pentru că în această industrie, ca tâmplar, zidar sau fierar, creaţi ceva nou cu mâinile dvs. de fiecare dată. Un rezultat frumos care ne permite să trăim în casele noastre și să lucrăm în siguranţă în birourile noastre. Pentru această muncă, trebuie să fiți puternic din punct de vedere fizic. În plus, necesită cunoștinţe sau experienţă suficientă în construcţii.

Exemple de posturi vacante sunt:

  • Planificator de lucrări
  • Tâmplar
  • Fierar
  • Betonist
  • Zidar
  • Excavatorist

 

Construcţii: ce așteptaţi de la noi?

AB Midden Nederland știe de ce aveţi nevoie pentru a începe să lucraţi în construcţii. Pentru a găsi acea potrivire bună între dvs. și locul dvs. de muncă, începem prin a vorbi cu dvs. Ce vă bucură când munciţi? Apoi, împreună, ne dăm seama ce este mai bine pentru dvs. Fie că sunteţi excavatorist, planificator de lucrări sau betonist. Vom găsi potrivirea adecvată dorinţelor dvs. Și ale clienţilor noștri. Chiar vă place meseria de tâmplar, dar nu aveţi experienţă? Există companii care au angajaţi tâmplari experţi. Puteţi fi pus în legătură cu unul dintre acești experţi pentru a învăţa elementele de bază ale meseriei. Și, desigur, vă încurajăm să urmaţi cursul de tâmplar în timp ce lucraţi, câteva zile pe săptămână!

Clienţii pot solicita echipament individual de protecţie și anumite certificate. Noi vă vom ghida corect pentru a vă ajuta să le obţineţi. Consultaţi pagina noastră de Educaţie și dezvoltare! Apoi, puteţi începe să lucraţi liniștit. Oferim condiţii bune de angajare. O echipă plăcută cu care să lucraţi, un salariu cu adevărat bun și oportunitatea de a crește ca profesionist și meseriaș. Acesta este standardul la AB Midden Nederland.

Aplicaţi
în felul dvs.

Aplicaţi pentru un loc de muncă
în construcții

Nu ai CV? Nu este niciun problem!
Va rugăm să completați CV-ul, astfel în cât să găsim locul de muncă potrivit pentru dumneavostră