Home
Certificari

Certificari

La AB Midden Nederland alegem să fim certificaţi. Pentru a dovedi că avem cele mai bune intenţii pentru oamenii și clienţii noștri. Certificările noastre oferă certitudine partenerilor și angajaţilor noștri. O promisiune și o certitudine că oamenii sunt plătiţi și trataţi corect. Ne îndeplinim obligaţiile și ne străduim să obţinem cea mai înaltă calitate și satisfacţie ca intermediar de angajare. Facem asta în timp ce „Stăm împreună. Creștem împreună”. Certificările noastre sunt aici!

Stăm împreună.
Creștem împreună

Eticheta de calitate ABU

Uniunea olandeză a agenţiilor private de ocupare a forţei de muncă

AB Midden Nederland este membru al ABU. Acest lucru întruchipează garanţia muncii temporare de înaltă calitate. Cu o relaţie durabilă și respectuoasă cu toţi angajaţii temporari. Nu toate agenţiile de ocupare a forţei de muncă poartă această marcă de calitate. Cu această certificare, satisfacem cerinţe de înaltă calitate, de exemplu în ceea ce privește ocuparea forţei de muncă. Gândiţi-vă la plata primelor sociale, siguranţa la locul de muncă, regulile de conduită și protecţia împotriva discriminării. Angajaţii temporari și clienţii au garanţia că AB Midden Nederland reprezintă calitate, certitudine, siguranţă și fiabilitate financiară. ABU se asigură că lucrătorii temporari primesc un contract colectiv de muncă (CLA). Inspecţiile periodice garantează aceste condiţii.

Certificat SNF

ISO 9001:2015

VCU

NEN 4400-1

Doriţi să aflaţi mai multe?</

Contactaţi coordonatorul nostru KAM (Sănătate, siguranţă și mediu) prin intermediul departamentului nostru de Educaţie și dezvoltare. Acesta va fi încântat să răspundă la orice întrebări pe care le aveţi cu privire la certificări.