sector-detail-image
Home
Educaţie și dezvoltare

Educaţie și dezvoltare

Stăm împreună. Creștem împreună.

La AB Midden Nederland creștem împreună. Creștere atât personală, cât și ca forţă de muncă competentă. Ca angajat temporar dintr-o altă ţară, aveţi diferite posibilităţi de a vă dezvolta. De exemplu, prin urmarea de cursuri sau prin obţinerea de certificate. Împreună vom explora punctele forte și interesele dumneavoastră. Această pagină vă oferă informaţiile necesare privind educaţia și dezvoltarea în cadrul cooperării noastre.

Condiţii

Pentru a fi eligibil pentru orice cursuri educaţionale care durează și costă mai mult, trebuie să lucraţi timp de cel puţin trei luni. Solicităm angajamentul contractual din partea angajaţilor care intenţionează să aibă o educaţie pe o perioadă mai lungă. Unele cursuri se pot face imediat după ce începeţi să lucraţi. Chiar și în perioadele de lucru mai scurte de trei luni. De exemplu, pentru obţinerea certificatelor pentru motostivuitor și stivuitor cu catarg retractabil. La AB Midden Nederland încurajăm angajaţii să urmeze cursuri. Credem în creșterea împreună. Atât personal, cât și profesional.

Pentru angajaţii cu perioade de lucru mai lungi, sunt disponibile cursuri de limba engleză și olandeză, asigurând mai multe posibilităţi în viitor. O limbă străină este utilă și dacă doriţi să urmaţi alte
cursuri. Lucrătorii europeni care vorbesc limba engleză au un mic avantaj. Ei au câteva cursuri suplimentare de unde să aleagă. Aceștia pot participa la cursuri pentru sudură sau pentru șofer de camion (inclusiv permis de camion).

 

Informaţii suplimentare

Contactaţi coordonatorul dacă doriţi să aplicaţi pentru un curs sau să discutaţi despre posibilităţile din zona pe care o doriţi. Împreună vom defini în mod clar un mod de acţiune și cerinţele pentru anumite cursuri. De asemenea, puteţi contacta coordonatorul pentru cursuri de limbă. Ele încep la fiecare șase luni. Și pe portalul MijnAB vă puteţi înscrie pentru cursuri. Contactaţi personalul nostru de la Educaţie și dezvoltare aici. Toate întrebările pe care le aveţi vor primi răspuns!

Contactaţi-ne

Lăsaţi datele și vă vom contacta în cel mai scurt timp!

 

 

AB Midden Nederland pentru că

  • Răspundem în 24 de ore
  • Avem deja peste 2100 de angajaţi mulţumiţi
  • Păstrăm permanent contactul