sector-detail-image
Home
Sectoare
Angajat în cultivare

Angajat în cultivare

Intraţi în seră. Aerul se simte umed, iar răsadurile de tomate cresc puternic. Ardeii fac decorul cu diferitele lor culori. Îngrijiţi aceste culturi prin udarea și fertilizarea lor. Verificaţi calitatea și sănătatea plantelor și luaţi măsuri atunci când este necesar. De asemenea, acordaţi atenţie climatului de seră. Umiditatea și temperatura actuală sunt condiţiile potrivite? De la început până la sfârșit, munca dvs. contează pentru creșterea legumelor și a altor plante. Vă bucuraţi de acest lucru. Și de aceea, doriţi să lucraţi ca angajat în cultivare.

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariu de 12 € – 14 € pe oră
  • Posibilităţi de creștere în cultivarea în seră

 

Cultivatori atenți

Dimineaţa începe la 7 sau 8. În funcţie de sezon și de vreme. Îngrijirea plantelor și a legumelor sunt principalele dvs. responsabilităţi. Activităţile dvs. zilnice sunt:

  • Îngrijirea plantelor
  • Udarea și fertilizarea legumelor.
  • Însămânţarea răsadurilor noi
  • Recoltarea
  • Verificarea climatului în seră + calitatea plantelor și a solului
  • Curăţarea serei

 

Responsabilităţi suplimentare la locul de muncă

Dacă atitudinea și etica dvs. de lucru ne satisface într-adevăr clienţii, puteţi lua în considerare creșterea ca profesionist. Puteţi obţine o licenţă de pulverizare pentru protejarea culturilor împotriva bolilor și dăunătorilor. Sau aflaţi mai multe despre nutriţia plantelor și circumstanţele optime de creștere. Dacă doriţi să aveţi mai multe responsabilităţi în timp ce lucraţi ca angajat în cultivare, depuneţi toate eforturile la locul de muncă. Împreună vom discuta despre posibilităţi!

 

O pasiune pentru plante

În timpul muncii, radiaţi energie într-o seră sau afară. Ca angajat în cultivare, există muncă pe tot parcursul anului. Chiar și fără educaţie sau experienţă. Pasiunea dvs. pentru tot ceea ce crește și înflorește vă face o forţă de muncă de neînlocuit. Și obţineţi experienţă în timp ce lucraţi, desigur! Dacă munca vi se potrivește cu adevărat și doriţi să aflaţi mai multe despre ea, atunci AB Midden Nederland vă poate ajuta. Oferim cursuri de control al calităţii și pentru a obţine o licenţă de pulverizare, de exemplu. Arătaţi-vă abilităţile în cultivare și aplicaţi pentru unul dintre posturile vacante.

 

Aplicaţi direct