sector-detail-image
Home
Sectoare
Reparator beton

Reparator beton

Deși betonul pare foarte solid și aproape indestructibil, în practică este deteriorat în mod regulat. Accidentele de circulaţie și condiţiile meteorologice severe provoacă daune podurilor, tunelurilor, viaductelor și clădirilor. Scurgerile, focul sau necesitatea restaurării sunt motive pentru repararea betonului. Betonul este vulnerabil atunci când cadrele de armare din fier încep să ruginească sau din cauza erorilor în timpul producţiei sau al construcţiei. Sarcina dvs. ca reparator de beton este de a asigura siguranţa prin consolidarea betonului și îmbunătăţirea calităţii acestuia.

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariu de 13 € – 19 € pe oră
  • Contract de muncă cu durată determinată, cu perspectiva unui contract permanent
  • Clienți care vă apreciază munca
  • Posibilitate de creștere în funcţia de planificator de lucrări

 

Capabil în construcţii din beton

Toate activităţile legate de reparaţii ale betonului sunt responsabilitatea dumneavoastră. În primul rând, analizaţi daunele. Obiectul în cauză este un pod sau un tunel? Poate că există  o problema într-o clădire. Gestionaţi anomaliile și daunele pe care le găsiţi. Suprafeţele mai mari necesită pulverizarea sau injectarea betonului. Pentru suprafeţe mai mici și fisuri, utilizaţi diferite mortare și unelte manuale. După restabilirea deteriorării prin scurgere, aplicaţi un strat rezistent la apă sau umezeală pe beton. De cele mai multe ori finalizaţi lucrul cu un strat protector, chimic. Cele mai importante locuri de muncă sunt:

  • Analiza daunelor
  • Realizarea unui plan de restaurare
  • Turnarea, injectarea sau pulverizarea betonului
  • Finisarea cu un strat de acoperire (protector, rezistent la apă etc.)

 

Reparaţii în piatră

Doriți să restaurați clădirile la gloria lor de odinioară? Să le faceţi vii și plăcute la aspect. Nu este nevoie de educaţie. Doar o doză sănătoasă de motivaţie pentru a vă murdări mâinile. La locul de muncă sunteţi instruit în meșteșugul reparaţiei în piatră. Chiar și fără experienţă anterioară. Vreţi să vă dezvoltaţi ca profesionist? Atunci, dacă etica muncii dvs. este pozitivă și clienţii sunt mulţumiţi, puteţi deveni un planificator de lucrări, de exemplu. AB Midden Nederland vă oferă această oportunitate. Proiecte de construcţie și reparaţii. Asta vă încântă și vă entuziasmează. Înţelegeţi riscurile privind deteriorarea locuinţelor și infrastructurii, astfel încât lucraţi cu o precizie perfecţionistă. Garantam siguranţa în mediul nostru înconjurător ca reparator de beton.

 

Aplicaţi direct