sector-detail-image
Home
Sectoare
Camionagiu

Camionagiu

Conducerea unui camion enorm; un adevărat colos pe drum în loc de o simplă mașină de pasageri. Aceasta este viaţa unui camionagiu. Vă aduce bucurie să fiţi pe drum, să simţiţi acel sentiment de libertate. Planificaţi-vă propriul traseu în zilele de conducere, în timp ce vizitaţi o mare varietate de locaţii. Nu uitaţi că munca dvs. are o importanţă capitală. Fără dvs., rafturile din supermarketuri nu sunt pline. Nici fabricile nu pot face produse fără materialele pe care le transportaţi. Pe scurt, sunteţi indispensabil.

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariu de 15 € – 17 € pe oră
  • Contract de muncă cu durată determinată, cu perspectiva unui contract permanent
  • Indemnizaţii pentru orele târzii, weekenduri, ore suplimentare și vacanţe
  • Posibilitate de a conduce (inter)naţional

 

Turism cu camionul

Cerul este albastru-deschis, cu un soare mic. Drumurile sunt mereu aglomerate, ca întotdeauna în Ţările de Jos. Cu o voinţă puternică și cu determinare vă continuaţi traseul pe autostradă. Radio în difuzoare. Camionul dvs. nu întârzie niciodată livrarea mărfii. Clienţii dvs. așteaptă livrările dvs. și sunt mulţumiţi să vă vadă sosind. Din fericire, aveţi foarte multă libertate în călătoriile dvs. Planificaţi singur rutele, transportând adesea pentru companii atrăgătoare. Câștigând experienţă în domeniu și urmând cursuri, puteţi conduce în cele din urmă mai multe tipuri de camioane. Asta sună îndrăzneţ! Sunteţi în cea mai mare parte ocupat cu:

  • Planificarea rutelor de la A la B.
  • Încărcarea și descărcarea în siguranţă a mărfii
  • Conducerea diferitelor tipuri de camioane (semiremorci, basculante, cisterne sau camioane cu containere)
  • Transport în vrac, materii prime, agroalimentare sau transport internaţional

 

Forţa de conducere din scaunul șoferului

Un camionagiu accelerează. Nu doar în timpul condusului, ci și ca persoană. Munca poate fi solicitantă pentru că uneori sunteţi în tranzit pentru o perioadă lungă de timp. Acesta necesită cunoștinţe despre drumuri, trafic și specificaţii tehnice ale camionului dvs. Chiar dacă experimentaţi libertate, aveţi o planificare. Sunteţi imun la stres și puteţi lucra cu programe încărcate. În plus, sunteţi cartea de vizită a angajatorului dvs., astfel încât să eliminaţi prietenia cu clientul.

Sunteţi camionagiul pe care îl căutăm? AB Midden Nederland are grijă de dumneavoastră, cu sau fără experienţă. Căutăm șoferi de camioane calificaţi și hotărâţi , dar dorim să investim și în oameni care vor să devină camionagii, angajaţi de noi. Dacă sunteţi dispus să lucraţi prin intermediul cooperării noastre, vă putem ajuta să obţineţi permisul de conducere pentru camioane și Codul 95. Aplicaţi pentru unul dintre aceste posturi!

 

Aplicaţi direct