sector-detail-image
Home
Sectoare
Detalii loc de muncă șofer de camion de marfă / Reachtruck

Detalii loc de muncă șofer de camion de marfă / Reachtruck

Bine ați venit în lumea logisticii eficiente, unde dumneavoastră, în calitate de șofer de Reachtruck , sunteți o verigă indispensabilă! În calitate de șofer de stivuitorist, sunteți eroul depozitului, cu mare îndemânare și agilitate. Manevrele și direcționarea fără probleme pe la colțuri sunt o a doua natură pentru tine, iar tu demonstrezi acest lucru prin deplasarea impecabilă a mărfurilor. Ca nimeni altul, știi cum să conduci stivuitorul între rafturi, având întotdeauna poziția perfectă pentru a ajunge chiar și la cei mai înalți paleți. Expertiza ta te face un bun valoros pentru orice companie de logistică.

Sunteți un șofer de stivuitor cu experiență care caută o nouă provocare? La noi, vă oferim o poziție atractivă, cu o serie de beneficii.

Reachtruckchauffeur vacatures

Ce primiți de la noi?

Pe lângă apreciere și îndrumare personală:

  • Un salariu atractiv: Apreciem expertiza și munca dumneavoastră. De aceea, vă oferim un salariu orar brut cuprins între 13 și 17 euro, în funcție de experiența și abilitățile dvs. de șofer de stivuitorist.
  • Indemnizații: Apreciem angajamentul dumneavoastră, în special în timpul orelor de lucru neregulate și al turelor de weekend. De aceea, pe lângă salariul de bază, vă oferim prime atractive, astfel încât eforturile dvs. să fie recompensate.
  • Program flexibil: Înțelegem că un bun echilibru între viața profesională și cea privată este esențial. De aceea, vă oferim un program de lucru flexibil, astfel încât să vă puteți adapta munca la nevoile personale.
  • Locuri de muncă diverse: În calitate de șofer de autocamion cu rază de acțiune în cadrul companiei noastre, veți avea ocazia să lucrați la diverse locuri de muncă. Fie că este vorba de încărcarea și descărcarea camioanelor, de mutarea mărfurilor în depozit sau de pregătirea comenzilor, nicio zi nu va fi la fel.
  • Certificat de stivuitorist cu rază de acțiune: Nu sunteți încă în posesia unui certificat de stivuitorist? Nu vă faceți griji! Cu noi, aveți posibilitatea de a obține certificatul de stivuitorist cu rază de acțiune. Ne place să investim în dezvoltarea dvs. profesională și vă oferim cursuri de formare pentru a vă îmbunătăți abilitățile.

 

Să se înalțe la înălțimi mari, la propriu?

Sunteți un șofer de Reachtruck cu experiență care vă place să vă ridicați la înălțimi mari? Nu căutați mai departe, pentru că avem provocarea potrivită pentru dumneavoastră! În calitate de șofer de stivuitorist la compania noastră, veți avea ocazia unică de a ridica mărfuri de pe rafturi de până la 2, 5 sau chiar 10 metri înălțime.

În acest rol, sunteți stăpânul cerului. Cu agilitate și precizie, vei manevra Reachtruck-ul între rafturi, în timp ce vei ridica fără efort bunuri de la înălțimi mari și le vei coborî în siguranță. Abilitățile și experiența ta te fac să fii profesionistul suprem în acest domeniu.

Dar nu este vorba doar de înălțime. În cadrul companiei noastre, vă oferim un mediu de lucru în care puteți crește și incontinuare dezvoltare

În plus, vă oferim posibilitatea de a obține certificatul de stivuitorist, în cazul în care nu aveți încă unul.

Sunteți gata să acceptați provocarea și să vă ridicați la noi înălțimi? Atunci nu ezitați și aplicați astăzi ca șofer de Reachtruck în cadrul companiei noastre. Arătați-ne că sunteți peste măsură de entuziast și lăsați-vă abilitățile să strălucească!

Aplicați acum

Geen passende vacature?
Stuur een open sollicitatie

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski