sector-detail-image
Home
Sectoare
Excavatorist

Excavatorist

Invizibil pentru oamenii obișnuiţi, dar necesar pentru funcţionarea societăţii noastre. Sub picioarele noastre se află o întreagă lume de ţevi și conducte. Acestea ne oferă apă curată, electricitate, gaz și chiar internet. Cu asta vă ocupaţi când lucraţi ca excavatorist. Sarcina dvs. este să excavaţi și să mutaţi solul. Sunteţi detașat atunci când proiectele în construcţii și infrastructură necesită pregătiri ale solului. Excavarea este necesară pentru montarea de cabluri, ţevi și fundaţii pentru drumuri, case și birouri. O verigă indispensabilă în lanţ. Aceasta sunteţi dvs.

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariul este de până la 19 €/oră
  • Contract de muncă cu durată determinată, cu perspectiva unui contract permanent
  • Posibilitate de a obţine certificatul VCA (SCC)
  • Educaţie pentru lucrul cu electricitate, gaz sau miniexcavatoare

 

Exemple de lucrări de excavare

Scopul principal ca excavatorist este de a pregăti terenul pe șantierele de construcţii. Excavaţi și mutaţi solul pentru a crea spaţiu pentru conducte și cabluri. În plus, mutaţi pietriș și nisip pentru a resigila șanţurile și găurile după ce sunt instalate lucrările subterane. De asemenea, ajutaţi la montarea cablurilor. Sarcinile dvs. generale sunt:

  • Instalarea sau demontarea conductelor și cablurilor
  • Lucrări de reparaţii la trotuar
  • Instalare canalizări
  • Instalare de rigole și palplanșe
  • Săpare și etanșare șanţuri

 

Lucrările au loc, de obicei, în zone rezidenţiale, parcuri industriale sau la periferie. Poate fi și în mijlocul orașului. Desigur, trebuie să lucraţi în siguranţă. Trebuie să purtaţi echipament individual de protecţie (EIP), cum ar fi o cască și pantofi de protecţie. La munca de-a lungul drumului purtați haine de lucru reflectorizante galben/portocaliu. Pentru sursele de zgomot purtați protecție auditivă. Totul pentru siguranța dvs. și a celorlalți.

 

Rămâneţi pe poziţie

Cele mai importante caracteristici ale unui excavatorist? Să fie cu adevărat motivat și să poată să lucreze în echipă. Munca solicitantă fizic nu vă este necunoscută. Deţineţi un certificat VCA (SCC). Nu îl aveți încă? Permiteţi AB Midden Nederland să vă ajute să-l obţineţi. Există cursuri extinse pentru a învăţa să lucraţi cu cablurile electrice, instalarea de canalizări sau utilizarea unui miniexcavator pentru lucrări de săpare. Clientul dvs. nu furnizează ochelari de protecţie, căști, mănuși și alte tipuri de protecţie? Atunci, împreună vom colecta echipamentul potrivit!

 

Aplicaţi direct