sector-detail-image

Fierar

În construcţii, lucraţi cu multe fundaţii și pereţi din beton. Aici intervine betonul armat. Aceasta este cheia pentru fundaţii, podele și coloane sigure. Ca fierar, realizaţi ramforsările înainte ca betonul să fie turnat. Fără cadrele din oţel, betonul se fisurează și se deteriorează mai repede, slăbind siguranţa. Datorită cadrului de fier, construcţiile devin extrem de robuste. AB Midden Nederland are locul de muncă potrivit de fierar disponibil pentru dvs.!

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariu de 15 € – 19 € pe oră
  • Contract de muncă cu durată determinată, cu perspectiva unui contract permanent
  • Clienţii care vă apreciază munca
  • Posibilitate de creștere în funcţia de planificator de lucrări

 

Bate fierul cât e cald

Ca fierar, vă asiguraţi că oţelul de armare este instalat corect pe șantier. Faceţi barele de fier de diferite lungimi și secţiuni transversale. Aceste bare de sprijin trebuie adesea tăiate și îndoite pentru a furniza un cadru robust. Barele ranforsate promovează o legătură mai bună cu betonul, reducând riscul de alunecare, crescând în același timp rezistenţa la tracţiune. Cadrul din oţel nu se poate deplasa din poziţie în timpul turnării betonului. Este posibil să fie necesar să efectuaţi activităţi de sudare. Principalele dvs. sarcini sunt:

  • Citirea desenelor tehnice
  • Legarea barelor de armătură din fier/oțel
  • Debitare și îndoire fier (și uneori sudare)
  • Asamblarea și poziţionarea cadrului de fier

 

Puternic ca oţelul

Sănătatea fizică joacă un rol vital, deoarece faceți muncă fizică pe șantier. Acest lucru poate fi destul de solicitant pentru corpul dvs. Nu este necesară o educaţie, însă nu vă sustrageţi de la munca fizică! Atât angajaţii instruiţi, cât și cei neinstruiţi sunt bine veniţi. Cât timp doriţi să învăţaţi meseria de fierar. Aveţi nevoie de o înţelegere tehnică și nu aveţi probleme cu reprezentarea formelor și citirea planurilor. Puteţi lucra individual sau cu alţi fierari. Există cursuri de sudare disponibile dacă doriţi să aveţi mai multe responsabilităţi la locul de muncă. Împreună cu AB Midden Nederland decidem când sunteţi pregătit pentru acest curs. Cu o varietate mai largă de competenţe, aveţi o capacitate de implementare mai largă în construcţii și infrastructură.

 

Aplicaţi direct