sector-detail-image
Home
Sectoare
Culegător fructe

Culegător fructe

Fructele cresc constant, în fiecare an. Recoltarea este un moment de mare importanţă în pomicultură, unde munca dvs. contează! Imaginaţi-vă o livadă plină de pere. Dimineaţa devreme pășiţi în livadă, începând ziua într-o dispoziţie bună. Indiferent de soare sau de ploaie, vă aflaţi între copaci. Treceţi la fiecare păr pentru a-i strânge recolta de pere. Și apoi? Evaluaţi calitatea perelor, inspectând și atingând fructele. În acest fel, veţi contribui la fructe proaspete în magazine alimentare și supermarketuri. Veniţi și întăriţi-ne rândurile ca culegător de fructe!

Posturi vacante de culegător de fructe

Din păcate, în prezent nu există locuri de muncă pentru această funcție

Vizualizați alte locuri de muncă

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariu de 11 € – 14 € pe oră
  • Posibilitate de a lucra multe ore
  • Garanţia muncii în timpul sezonului de recoltare

 

Profită de ziua

Dimineţile încep devreme. Împreună cu alţi angajaţi lucraţi la pomii din livadă. Un tractor echipat cu coșuri de fructe vă însoţește. Există, de asemenea, o platformă de lucru aeriană pentru a ajunge la fructele care atârnă sus. Este o muncă sezonieră pură, care durează de multe ori câteva săptămâni sau luni. Culesul se întâmplă mai ales în vara (târziu), deoarece majoritatea fructelor au maturitatea perfectă atunci. Recoltaţi fructele. Fructe tari, cum ar fi pere și mere, dar și fructe de pădure, cum ar fi zmeură și căpșuni. Fiecare fruct este diferit. Și fiecare vârf de sezon are o mulţime de fructe care așteaptă să fie recoltate. Acest lucru înseamnă că puteţi lucra multe ore! Sunteţi angajat în următoarele activităţi:

 

  • Culesul fructelor și punerea acestora în coșuri
  • Culesul fructelor de pe platforma de lucru la înălţime
  • Sortarea fructelor după calitate

 

Fiecare fruct are propriile caracteristici specifice, ceea ce înseamnă că trebuie tratat diferit. Recunoașteţi o căpșună stricată? Excelent! Aceste cunoștinţe vă ajută în sortarea fructelor de înaltă calitate.

 

Tu esti cireasa de pe tort?

Timpul de recoltare a fructelor este limitat, ceea ce înseamnă că trebuie să lucraţi din greu. Este foarte bine pentru dvs., indiferent de vreme. Sunteţi de mare valoare pentru fermierii de fructe,iar perseverenţa dvs. face diferenţa. Chiar și fără experienţă sau educaţie. Flexibilitatea dvs. privind programul de lucru este esenţială, deoarece acesta se poate schimba săptămânal. Pomicultura vă entuziasmează? AB Midden Nederland vă ajută să găsiţi locul de muncă potrivit ca culegător de fructe. Puteţi începe să lucraţi rapid, cu multe ore!

 

Aplicaţi direct