sector-detail-image
Home
Sectoare
Îngrijitor spaţii verzi

Îngrijitor spaţii verzi

Spaţiile verzi publice trebuie menţinute. Parcurile, spaţiile verzi din oraș, atât din zonele rezidenţiale, cât și de la periferie. Aspectul spaţiilor verzi realizează sau distruge imaginea pe care oamenii o au despre împrejurimile lor. Din acest motiv, municipalităţile angajează adesea contractori care oferă îngrijitori de spaţii verzi calificaţi. Lucraţi întotdeauna afară: pe o vreme cu briză ușoară, cu soare și cu ploaie. Preferaţi să ieșiţi afară decât să staţi într-un birou? Ca îngrijitor de spaţii verzi, cei mai buni prieteni ai dvs. sunt plantele, florile si copacii.

Locuri de muncă vacante de angajaţi peisagistic

Din păcate, în prezent nu există locuri de muncă pentru această funcție

Vizualizați alte locuri de muncă

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariu de 13 € – 15 € pe oră
  • Contract de muncă cu durată determinată, cu perspectiva unui contract permanent
  • Posibilităţi de a învăţa să lucraţi cu o motocoasă
  • Un post de lucru mulţumitor în aer liber
  • Mașina companiei

 

Fii ecologic și fii bun!

Un maistru vă informează dimineaţa devreme. Pe ordinea de zi de astăzi este întreţinerea parcului din oraș. Veţi ajunge la locaţie cu mașina companiei sau cu o camionetă mică. Începeţi prin a săpa pământul din parc. În acest fel, apa se strecoară mai adânc în sol. Plantele vor fi mulţumite. De asemenea, îndepărtaţi buruienile. Ele pot servi ca nutrienţi pentru sol.

După masa de prânz, din apropierea iazului parcului, este timpul să terminăm cu aceste buruieni care tot cresc. Datorită traseului dvs. pentru operarea motocoasei, buruienile nu se potrivesc cu lamele dvs. ascuţite. Le puneţi la pământ și le curăţaţi. Unul dintre colegii dvs. scoate câteva bucăţi de resturi plutitoare din iaz. Celălalt curăţă tufișurile cu un trimmer electric de gard viu.

 

Îngrijirea spaţiilor verzi este o muncă recunoscătoare

Orice volum de experienţă anterioară și educaţie anterioară pot fi utile, dar nu este necesar. Pasiunea pentru plante și afinitatea în lucrul cu mașini și unelte este ceea ce căutăm. Să vă înţelegi cu colegii de muncă este un bonus! Te bucuri când spaţiile verzi arată din nou promiţător. Este bine să aveţi un certificat VCA. Dacă nu, AB Midden Nederland vă ajută să obţineţi unul. La fel și un curs pentru utilizarea motocoasei. Sunt posibile și alte specializări în care doriţi să investiţi. Acesta îmbunătăţește foarte mult capacitatea de angajare.

 

Aplicaţi direct