sector-detail-image
Home
Sectoare
Lucrător depozit

Lucrător depozit

În calitate de lucrător depozit, munciți pentru depozite, companii industriale și centre de distribuţie. Responsabilitatea dvs. este să întreţineţi și să gestionaţi depozitul și bunurile depozitate în interior, împreună cu colegii dvs.  În timpul activităţii dvs., gestionaţi corect comenzile, păstrând în același timp evidenţa administrativă. Produsele speciale sunt manipulate cu măsurile de precauţie adecvate. Sunteţi persoana de care avem nevoie pentru a menţine depozitele în funcţiune?

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariu de 13 € – 15 € pe oră
  • Indemnizaţii pentru orele suplimentare, muncă în schimburi și/sau orele târzii
  • Posibilitatea de a deveni șef de echipă sau de a fi certificat pentru motostivuitor
  • Program flexibil și clienţi diferiţi pentru care să lucraţi

 

Lucru minunat în depozite

Gestionarea depozitului este o sarcină îndeplinită de dvs. și de colegii dvs. În calitate de lucrător depozit, preluați mărfurile primite de la transportatori. În sinergie cu alți lucrători depozit și cu colectorii de comenzi, încărcați și descărcați marfa din camioane. Anumite bunuri, cum ar fi cele cu o dată de expirare, necesită o atenție suplimentară, conform unor reguli stricte. Introduceți și confirmați comenzi în sistemul informatic pentru o administrare actualizată. Bunurile primite trebuie să fie etichetate. Procesați aceste livrări înapoi în sistem. Pe scurt, sarcinile dvs. în depozit sunt:

  • Inspectarea mărfii
  • Încărcarea și descărcarea containerelor
  • Introducerea comenzilor în calculator
  • Pregătirea comenzilor și plasarea acestora în locaţia potrivită

 

Angajaţi energici

Știaţi că educaţia nu este importantă în depozit? Experienţa în depozite și în utilizarea calculatoarelor fac totuși munca mai ușoară. Entuziasmul pentru muncă și motivaţia sunt cei mai importanţi factori. Din când în când, sarcinile necesită muncă fizică. O atitudine energică face minuni aici. De ce? A lucra cu un pas înainte înseamnă a fi pe drumul cel bun. Sunteţi atent la posibilele sarcini care se află în jur și începeţi în mod activ să le faceţi. În fiecare zi aveţi contact cu furnizorii și clienţii la depozit. De aceea sunteţi prietenos, sociabil cu ceilalţi.

 

Aplicaţi direct