sector-detail-image
Home
Sectoare
Mașină de tuns gazon și motocoasă

Mașină de tuns gazon și motocoasă

Iarba încolţește din nou. Este timpul să îndepărtaţi praful de pe mașina de tuns gazonul și de pe motocoasă și să vă pregătiţi pentru lucru. Pentru suprafeţe mai mari, utilizaţi o mașină de tuns gazonul. Vă ajută să tăiaţi iarba și buruienile din parcurile orașului și din spaţiile verzi mai mari. Motocoasa este utilă pentru locaţiile care nu pot fi atinse de mașina de tuns gazonul. Cu această mașină puteţi tăia și curăţa cu ușurinţă zonele greu accesibile. Și în afara sezonului de cosit de vârf? Sunteţi detașat pentru a ajuta la peisagistică și îngrijirea spaţiilor verzi. Veţi lucra în rândurile noastre în curând?

Locuri de munca operator de cositoare si motocoase

Din păcate, în prezent nu există locuri de muncă pentru această funcție

Vizualizați alte locuri de muncă

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariu de 13 € – 15 € pe oră
  • Contract de muncă cu durată determinată, cu perspectiva unui contract permanent
  • Cursuri pentru utilizarea mașinii de tuns gazonul și/sau motocoasă
  • Lucraţi în peisagistică și îngrijirea spaţiilor verzi în timpul lunilor de iarnă
  • Mașina companiei

 

Metode de lucru de ultimă generaţie

Dacă doriţi să conduceţi mașina de tuns gazonul, începeţi adesea cu sarcini precum săpat, suflarea frunzelor sau tăierea tufișurilor. Veţi cunoaște mașina de tuns gazonul mai bine la locul de muncă, astfel încât veţi putea să o utilizaţi în cel mai scurt timp. Lucrul cu mașina de tuns gazonul și cu motocoasa implică, de asemenea, efectuarea de lucrări de întreţinere tehnică. Reumpleţi rezervorul de ulei și înlocuiţi lamele tocite atunci când este necesar. În ceea ce privește motocoasa, știți ce lame aveţi nevoie pentru fiecare tip de plante! Plantele înalte din apropierea șanţului sau buruienile scurte trebuie tăiate diferit! În orice caz, vă faceţi treaba. Sarcinile dvs. sunt:

  • Tăierea cu motocoasă
  • Tunderea cu mașina de tuns gazonul
  • Întreţinerea motocoasei și a mașinii de tuns gazonul
  • Suflare, măturare, săpare și curăţare

 

Ascuţiţi-vă abilităţile, ascuţiţi-vă mintea

Cu înclinaţia dvs. pentru îngrijirea spaţiilor verzi, aici sunteţi în locul potrivit. Mașina de tuns gazonul necesită anumite abilităţi de conducere. S-ar putea să fie nevoie să parcurgeţi unele porţiuni dificile de drum sau să tundeţi în jurul copacilor și gropilor. Sunteţi bucuros doar atunci când tunsul este făcut cu precizie. Cu siguranţă, gazonul va arăta grozav după ce l-aţi îngrijit. Fără experienţă sau educaţie în tunsul gazonului, puteţi începe prin utilizarea motocoasei. Acest lucru necesită doar un curs scurt și este eficient pentru lucrări de tundere în zone mai mici. AB Midden Nederland vă ajută cu plăcere pentru efectuarea cursului de motocoasă. Ce se întâmplă dacă sezonul de cosit s-a încheiat? Atunci, vom găsi împreună un loc de muncă care vi se potrivește, probabil la îngrijirea spaţiilor verzi sau peisagistică.

 

Aplicaţi direct