sector-detail-image

Mecanic

Într-o fabrică, pentru ambalarea sucurilor din fructe sunt necesare mașini. Una dintre aceste mașini atașează capacul de plastic cu filet la pachetul de suc de mere. Însă brusc, mașina se clatină atunci când încearcă să facă mișcarea de întoarcere. În calitate de mecanic, sunteţi chemat să depistaţi problema. Și să o rezolvaţi. Cum? Cu abilităţile dvs. tehnice, o veţi rezolva în cel mai scurt timp. Cunoașteţi fiecare rotiţă și arc și vă place cum funcţionează mașinile. De aceea, asiguraţi-vă că acestea rămân productive!

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariu de 16 € – 19 € pe oră
  • Contract de muncă cu durată determinată, cu perspectiva unui contract permanent
  • Lucraţi ca electro-mecanic, cu mașini, cu defecţiuni, în asamblare și multe altele
  • Indemnizaţii pentru muncă în schimburi, ore târzii și service la solicitare

 

Faceţi loc pentru mecanic

O companie are mașini care funcţionează defectuos sau prezintă erori? Se adresează dvs. Responsabilitatea dvs. principală este de a menţine instalaţiile tehnice. Mașini pentru producţie, mașini și aparate electrice. Această întreţinere asigură că totul funcţionează ca un ceas. Dacă utilajele pot fi îmbunătăţite, faceţi acest lucru ca măsură de precauţie. Erori sau defecţiuni? Le găsiţi repede. Gama dvs. de sarcini este extinsă, dar în principal sunteţi ocupat cu:

  • Verificarea defecţiunilor
  • Găsirea unei soluţii pentru defecţiune
  • Înlocuiţi sau reparaţi piesele defecte
  • Întreţinerea utilajului
  • Conversia mașinilor pentru alte sarcini

 

Multe opţiuni pentru mecanic

Pentru a lucra ca mecanic, este preferată o educaţie tehnică. Ne interesează și experienţa și cunoștinţele dvs. în domeniu. Abilităţile dvs. tehnice și pasiunea pentru tehnologie sunt semnificative. Puteţi să lucraţi independent și vă place să rezolvaţi puzzle-uri și probleme? Atunci avem un client potrivit pentru dvs.! Aveţi cunoștinţe vaste despre mașinării? Veniţi să lucraţi ca mecanic universal.  Preferaţi să lucraţi la utilaje agricole sau echipamente de transport? Atunci, puteţi lucra pentru o companie cu vehicule mobile sau o companie agricolă. Pentru unele sarcini, puteţi învăţa practica de la mecanici cu experienţă. AB Midden Nederland oferă cursuri tehnice. Pentru că vrem să vă vedem crescând în meseria dvs.

 

Aplicaţi direct