sector-detail-image

Mecanic

Într-o fabrică, pentru ambalarea sucurilor din fructe sunt necesare mașini. Una dintre aceste mașini atașează capacul de plastic cu filet la pachetul de suc de mere. Însă brusc, mașina se clatină atunci când încearcă să facă mișcarea de întoarcere. În calitate de mecanic, sunteţi chemat să depistaţi problema. Și să o rezolvaţi. Cum? Cu abilităţile dvs. tehnice, o veţi rezolva în cel mai scurt timp. Cunoașteţi fiecare rotiţă și arc și vă place cum funcţionează mașinile. De aceea, asiguraţi-vă că acestea rămân productive!

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

 • Salariu de 16 € – 19 € pe oră
 • Contract de muncă cu durată determinată, cu perspectiva unui contract permanent
 • Lucraţi ca electro-mecanic, cu mașini, cu defecţiuni, în asamblare și multe altele
 • Indemnizaţii pentru muncă în schimburi, ore târzii și service la solicitare

 

Faceţi loc pentru mecanic

O companie are mașini care funcţionează defectuos sau prezintă erori? Se adresează dvs. Responsabilitatea dvs. principală este de a menţine instalaţiile tehnice. Mașini pentru producţie, mașini și aparate electrice. Această întreţinere asigură că totul funcţionează ca un ceas. Dacă utilajele pot fi îmbunătăţite, faceţi acest lucru ca măsură de precauţie. Erori sau defecţiuni? Le găsiţi repede. Gama dvs. de sarcini este extinsă, dar în principal sunteţi ocupat cu:

 • Verificarea defecţiunilor
 • Găsirea unei soluţii pentru defecţiune
 • Înlocuiţi sau reparaţi piesele defecte
 • Întreţinerea utilajului
 • Conversia mașinilor pentru alte sarcini

 

Multe opţiuni pentru mecanic

Pentru a lucra ca mecanic, este preferată o educaţie tehnică. Ne interesează și experienţa și cunoștinţele dvs. în domeniu. Abilităţile dvs. tehnice și pasiunea pentru tehnologie sunt semnificative. Puteţi să lucraţi independent și vă place să rezolvaţi puzzle-uri și probleme? Atunci avem un client potrivit pentru dvs.! Aveţi cunoștinţe vaste despre mașinării? Veniţi să lucraţi ca mecanic universal.  Preferaţi să lucraţi la utilaje agricole sau echipamente de transport? Atunci, puteţi lucra pentru o companie cu vehicule mobile sau o companie agricolă. Pentru unele sarcini, puteţi învăţa practica de la mecanici cu experienţă. AB Midden Nederland oferă cursuri tehnice. Pentru că vrem să vă vedem crescând în meseria dvs.

 

Aplicaţi direct

A deveni mecanic

Dacă sunteți în căutarea unei cariere dinamice și provocatoare, luați în considerare să deveniți mecanic.  Mecanica joacă un rol esențial în diferite sectoare, cum ar fi ingineria, mecanizarea agricolă și industria.  Acestea se asigură că mașinile și instalațiile funcționează corespunzător și efectuează lucrări de întreținere și reparații.  Dacă aveți ambiția de a deveni mecanic, AB Midden Nederland este angajatorul perfect pentru a vă oferi un început promițător.  Descoperiți în acest articol ce înseamnă a deveni mecanic, cât și avantajele muncii la AB Midden Nederland.

Ce înseamnă a deveni mecanic?  Tehnicienii sunt profesioniști care sunt responsabili pentru instalarea, repararea și întreținerea diferitelor sisteme și echipamente tehnice.  Indiferent dacă sunt instalații electrice, sisteme mecanice sau sisteme de încălzire și răcire, mecanicii au cunoștințe tehnice, abilități de rezolvare a problemelor și dorința de a învăța și de a se adapta la noile tehnologii.

Avantajele de a deveni mecanic sunt: 

 • Cererea în creștere pentru mecanici: într-o lume care devine din ce în ce mai dependentă de tehnologie, există o cerere din ce în ce mai mare de mecanici bine pregătiți. Companiile au nevoie de profesioniști tehnici care se pot ocupa de întreținerea și repararea echipamentelor lor.
 • Oportunități diverse de carieră: Mecanicii au posibilitatea de a lucra într-o varietate de sectoare, cum ar fi automobile, construcții, aviație, mecanizare agricolă și energie. Aceasta oferă multă flexibilitate și oportunități pentru a vă adapta cariera la interesele și abilitățile dvs.
 • Muncă manuală și satisfacție: ca mecanic lucrați adesea cu mâinile și vedeți rezultate directe ale eforturilor dvs. Rezolvarea problemelor tehnice și repararea echipamentelor defecte pot fi extrem de satisfăcătoare. În plus, electronica și controlul PLC joacă un rol din ce în ce mai important în tehnologie. Analiza sistemelor și citirea defecțiunilor cu laptopul va juca un rol din ce în ce mai important în meseria dvs. de mecanic.
 • Salarii și prestații bune: Mecanicii sunt apreciați pentru cunoștințele și abilitățile lor de specialitate, ceea ce asigură salarii și prestații bune.

 

A deveni mecanic la AB Midden Nederland

La AB Midden Nederland înțelegem valoarea talentului și muncii dvs. Ca angajator, folosim talentul dumneavoastră și vă ajutăm să vă dezvoltați. Cu o gamă largă de posturi în diverse industrii, cu siguranță există o opțiune potrivită pentru dumneavoastră. Experiența noastră în lumea agricolă ne-a învățat să abordăm și să lucrăm împreună cu respect față de fiecare loc de muncă și sector. La AB Midden Nederland puteți conta pe bune practici de angajare și oportunități echitabile în cadrul unei companii pragmatice și plăcute.

Ca mecanic la AB Midden Nederland, beneficiați de flexibilitate și diversitate. În plus, vă oferim posibilitatea de a urma o instruire BBL, în care puteți aplica direct cunoștințele teoretice în practică. Sunteți interesat/ă? Dorim să vă invităm la o discuție fără obligații, savurând o ceașcă de cafea, pentru a dezbate posibilitățile!

 

Aplicaţi direct

 

Deveniți mecanic cu instruire BBL 

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă provocator în care să puteți combina munca și învățatul, luați în considerare să deveniți mecanic cu o instruire BBL (Calea de Formare Vocațională). Mecanicii au un rol esențial în diferite sectoare și, cu instrucția potrivită, puteți avansa rapid în poziția dumneavoastră. La AB Midden Nederland înțelegem valoarea învățării și oferim suport, îndrumare și numeroase oportunități pentru dezvoltarea dumneavoastră.

Deveniți mecanic cu instruire BBL: 

O educație BBL vă permite să învățați în timp ce lucrați, cât și să dobândiți multă experiență practică. Ca mecanic în formare, lucrați la AB Midden Nederland și, în același timp, urmați o pregătire la un institut de formare recunoscut. Acest lucru vă permite să aplicați imediat cunoștințele dobândite în practică și să vă dezvoltați în poziția dumneavoastră.

Beneficiile unei educații BBL:

 • Învățarea bazată pe practică: Cu o educație BBL, lucrați în practică și învățați prin experimentare. Acest lucru vă permite să dobândiți abilități utile și să vedeți imediat rezultatul muncii dvs.
 • Obținerea unui salariu în timp ce învățați: Ca mecanic în formare, veți primi un salariu, ceea ce înseamnă că puteți învăța pentru cariera dumneavoastră și să fiți independent financiar în același timp.
 • Îndrumare și suport: La AB Midden Nederland veți beneficia de îndrumare și susținere pe durata programului dumneavoastră de formare. Ne asigurăm că aveți un loc de muncă adecvat în care puteți învăța mult și să vă dezvoltați în poziția dumneavoastră.

La AB Midden Nederland înțelegem că locul dumneavoastră de muncă este important și dorim să vă ajutăm să vă materializați ambițiile. Dacă decideți să deveniți mecanic cu o formare BBL, vom aranja pentru dumneavoastră un loc de muncă în care să puteți învăța și să vă dezvoltați în poziția dumneavoastră. În plus, oferim diverse forme de suport, cum ar fi îndrumare în discuții, ajutor în probleme administrative și echipament de lucru. Investim în viitorul dumneavoastră prin rambursarea unei părți din costurile studiilor.

Cerințe de admitere pentru pregătirea tehnicianului BBL:

Puteți urma un curs BBL dacă îndepliniți una dintre aceste cerințe:

 • Diploma VMBO: cale de învățare vocațională de bază, cadru vocațional, mixt și teoretic
 • Certificat de tranziție HAVO sau VWO din anul 3 până în anul 4
 • Diplomă MAVO
 • Diplomă de începere a instruirii ( nivel 1 )

Nu îndepliniți cerințele de admitere? Atunci discutați acest lucru cu un potențial institut de instruire sau întrebați AB Midden Nederland despre posibilități.

Satisfacția la locul muncă și oportunitățile de carieră: 

Ca mecanic cu o instruire BBL, aveți în față o carieră incitantă și dinamică. Lucrați la proiecte provocatoare, rezolvați probleme tehnice și contribuiți la funcționarea corectă a diferitelor sisteme și echipamente. În plus, AB Midden Nederland oferă oportunități de creștere și specializare. Vă susținem în dezvoltarea abilităților dumneavoastră și vă oferim oportunități de creștere în cadrul companiei noastre.