sector-detail-image
Home
Sectoare
Muncitor producţie

Muncitor producţie

Vei reuși ca muncitor producție. La propriu și la figurat. Ce faceţi mai exact? Pe lângă asamblare, ambalare și verificarea calităţii produselor, lucraţi și în linia de asamblare. Desigur, activităţile diferă, de asemenea, în funcţie de companie. Și ele depind de preferinţele dvs. și la ce sunteţi potrivit. Un lucru este clar: sarcina dvs. este să vă asiguraţi că produsele sunt realizate. Este o operaţie fără sfârșit, esenţială pentru toţi oamenii. Ce puteţi face pentru a ajuta? Verificaţi ofertele de locuri de muncă!

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariu de 12 € – 15 € pe oră
  • Indemnizaţii pentru muncă în schimburi, ore de lucru neregulate și ore suplimentare
  • Opţiuni pentru un curs în HACCP

 

Puternic în producţie

Puteţi lucra la o companie care procesează cartofi, de exemplu. Împreună cu colegii dvs. supravegheaţi producţia de cartofi gustoși, cartofi prăjiţi, cartofi noi și felii. Verificaţi calitatea bulbilor de cartofi. Sunt stricaţi sau deterioraţi? Scoateţi-i ușor afară. În timpul zilei de lucru, vă asiguraţi că obiectivul zilnic de producţie este realizat. Ambalarea pachetelor și verificarea acestora dacă prezintă deteriorări sunt, de asemenea, responsabilitatea dumneavoastră. Într-o zi de lucru vă ocupaţi de:

  • Ambalarea produselor
  • Munca pe bandă
  • Verificarea calităţii produselor și pachetelor
  • Realizarea obiectivelor zilnice de producţie

 

Promisiunea producţiei

Există întotdeauna locuri de muncă disponibile în producţie. Și în mai multe industrii. Vă vom întâlni în industria alimentară, la ambalaje sau la prelucrarea metalelor? Producţia continuă mereu. Chiar și atunci când alte industrii au mai puţin de lucru disponibil. Există întotdeauna un loc de muncă pentru muncitori harnici!

 

PUTEREA în producţie

Suflecaţi-vă mânecile și faceţi-vă treaba. Vi se aplică? Producţia are un loc de muncă pentru dvs. Depuneţi efort și aveţi puterea de a lucra rapid. Aceasta este ceea ce contează. Educaţia este mai puţin importantă. Salariul dvs. nu este determinat doar de experienţa dvs., ci și de performanţa dvs. la locul de muncă. Doriţi să aveţi mai multe responsabilităţi? Arătaţi tot ce aveţi mai bun! Atunci când clientul apreciază efortul dvs., AB Midden Nederland va discuta opţiunile cu dvs. Să luăm, de exemplu, un curs HACCP. Puteţi deveni un șef de echipă sau un operator de mașină cu atitudinea potrivită. Și, eventual, un curs pentru lucrul cu mașini.

 

Aplicaţi direct