sector-detail-image
Home
Sectoare
Operator laser

Operator laser

Lasere. O tehnologie de tăiere ascuţită, cu muchii ascuţite, cu o precizie din altă lume. Laserele pe care le controlaţi taie cele mai grele materiale fără efort. Și dvs. lucraţi cu o minte ascuţită. Ce înseamnă asta? Angajament maxim: depășiţi-vă limitele. Pentru cea mai înaltă calitate. Cu mașina dvs. de tăiat cu laser, procesaţi oţelul cu mare precizie. Până la zecimi de milimetri. Oţelul tăiat de dvs. este livrat industriilor auto și constructorilor de nave. Atenţia dvs. la detalii este cea mai apreciată, la fel ca și laserul. Verificaţi posturile vacante pentru operator laser!

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariu de 17 € – 18 € pe oră
  • Contract de muncă cu durată determinată, cu perspectiva unui contract permanent
  • Lucrul cu mașini laser cu tehnologie avansată
  • Posibilitatea de a învăţa să lucraţi cu diferite mașini cu laser

 

Tăiere oţel

În atelier, veţi opera mașini de tăiere puternice. Acestea taie cu un fascicul laser sau cu plasmă. Acestea sunt fascicule înguste cu o cantitate imensă de energie compusă. Ele devin extrem de fierbinţi și taie prin oţel cu precizie. Pe lângă tăiere și decupare, puteţi ștanţa modele în oţel. Sarcinile dvs. sunt:

  • Citirea desenelor tehnice
  • Tăierea plăcilor și tuburilor din oţel
  • Punerea materialelor în mașina cu laser
  • Utilizarea cuţitului cu laser cu setările corecte
  • Înlocuirea uneltelor de tăiere

 

Cea mai precisă calitate

Munca anterioară în inginerie sau dacă aveţi o educaţie vă oferă un avantaj. Veţi avea o gamă mai largă de clienţi și sarcini și veţi câștiga un salariu mai mare. Nu aveţi experienţă, dar doriţi să învăţaţi modurile mașinilor cu laser? Această provocare este posibilă pentru dvs. Unii clienţi vă vor învăţa metodele în timpul lucrului. Mai târziu, puteţi urma cursuri în prelucrarea oţelului, dacă doriţi. Cu AB Midden Nederland este posibil.

În munca dvs., rezultatul este cel mai important. De aceea, ascultaţi cu atenţie și priviţi cu atenţie la ceea ce dorește clientul. Tăiaţi oţelul la dimensiune. Datorită înţelegerii spaţiale. Cu pasiunea dvs. pentru tehnologie, doriţi să oferiţi cea mai bună calitate în fiecare zi. De aceea, locurile noastre de muncă sunt perfecte pentru dvs.

 

Aplicaţi direct