sector-detail-image
Home
Sectoare
Operator macara

Operator macara

Cu o macara mobilă, o macara turn sau o macara pe șenile, sunteţi punctul de atracţie pe șantierul de construcţii. Lucând atât pentru proiecte de locuințe mici, cât și la proiecte de construcţii mari. Sarcina dvs. este de a asigura siguranţa la locul de muncă atunci când ridicaţi și coborâţi materialele de construcţie. De asemenea, mai excavaţi groapa pentru construcţie și nivelaţi acel teren. Precizia și utilizarea responsabilă a macaralelor vă fac un „înger păzitor” la locul de muncă. Din partea de sus a macaralei aveţi o imagine de ansamblu vastă. Vedeţi că proiectul dvs. de dezvoltă în ceva final, în timp ce furnizaţi în siguranţă materiale colegilor dvs. care se află jos sau pe clădiri.

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariu de 15 € – 19 € pe oră
  • Contract de muncă cu durată determinată, cu perspectiva unui contract permanent
  • Posibilitate de a efectua instruire oficială pentru operator macara
  • Posibilitate de a lucra cu diferite tipuri de macarale

 

Remorcare în pachetul de sarcini

Principala dvs. sarcină este ridicarea și coborârea materialelor de construcţie. Utilizarea unei macarale turn pe un șantier de construcţii, de exemplu. Ridicarea grinzilor de oţel pentru un birou. Colegii de la sol atașează materialele la cârlig. După ridicarea la înălţimea și locaţia necesară, colegii de la primul nivel al biroului deconectează grinzile. În construcţiile rezidenţiale utilizaţi o macara mobilă. În calitate de operator de macara, acţionaţi cu responsabilitate și precizie. Printre sarcinile importante se numără:

  • Ridicarea și coborârea materialelor pe șantier
  • Excavarea gropilor de construcţie, nivelarea solului
  • Verificarea greutăţii sarcinii
  • Efectuaţi întreţinerea tehnică a macaralei
  • Menţinerea contactului cu supervizorul macaralei

 

Nu trebuie să se întâmple accidente. Prin urmare, în calitate de operator macara, aveţi întotdeauna asistenţă din partea unui supervizor de macara de la sol. Acesta va asigura încărcătura. Amândoi veţi avea întotdeauna contact radio, deoarece nu puteţi vedea totul din cabină.

 

Elevaţi-vă pe dvs. înșivă

Aveţi cunoștinţe tehnice și aveţi talent la estimarea adâncimii și a distanţei. Păstrarea unei imagini de ansamblu este vitală. Puteţi semnala posibile pericole de la macara și respectaţi măsurătorile stricte de siguranţă. Întreţinerea tehnică și rezolvarea defecţiunilor legate de macaraua dvs. fac parte din activitatea dvs. Este posibil să lucraţi cu experienţă, dar fără educaţie. Dar, desigur, vă oferă un avantaj. AB Midden Nederland oferă educaţia potrivită pentru a lucra ca operator macara. Vă ajutăm cu permisul de conducere C, un permis de ridicare, și cu certificatul VCA (SCC). Acestea sunt necesare înainte de accesarea și operarea macaralei. Dacă veţi continua să lucraţi pentru noi, vom discuta despre posibilităţile pentru aceste cursuri!

 

Aplicaţi direct