sector-detail-image
Home
Sectoare
Operator mașină

Operator mașină

Tot mai multe meșteșuguri sunt automatizate de mașini. În calitate de operator mașină, operaţi aceste mașini, realizând și asamblând mai multe tipuri de produse utilizate pe scară largă în industriile și societatea noastră. Ar putea fi jucării, pachete alimentare sau substanţe chimice. Și poate chiar mai multe lucruri diferite. Vă asiguraţi că utilajele efectuează acţiunile corecte și realizează obiectivele de producţie. Vă pricepeţi la mașini? Arătaţi acest lucru aplicând la posturile vacante.

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariu de 13 € – 16 € pe oră
  • Oportunităţi în producţie alimentară, pomicultură și tehnologie/inginerie (mașini de ambalare, tăiere/prelucrare de materiale, cum ar fi aluminiul)
  • Indemnizaţii pentru munca în schimburi
  • Opţiuni pentru educaţie, în consultare cu AB Midden Nederland

 

Cunoașteţi mașina

În mod regulat, operaţi una sau mai multe mașini într-o fabrică sau într-o locaţie industrială. Asiguraţi-vă că produsele sunt procesate corect. Mașina trebuie să funcţioneze suficient de rapid, oferind în același timp produse de calitate. Viteza de operare este prea mică? Atunci modificaţi setările mașinii. Fără experienţă, veţi asista un operator profesionist; veți învăța toate dedesubturile  în acest fel. Poate că aveţi experienţă cu un anumit tip de mașină. În timpul lucrului, veţi îmbogăţi această experienţă, astfel încât să puteţi opera mai multe dispozitive. O sinergie frumoasă între om și mașină. Acestea sunt sarcinile dvs. la locul de muncă:

  • Operarea mașinilor care procesează produse.
  • Schimbarea setărilor mașinii
  • Realizarea obiectivelor zilnice de producţie
  • Verificarea calităţii cu șeful de echipă

 

Vi se potrivește operator mașină?

O educaţie tehnică este importantă atunci când lucraţi ca operator mașină. Același lucru este valabil și pentru cunoștinţele din industria de producţie. Procesele din diferite companii diferă unele de altele. Fiecare mașină are manualul și caracteristicile sale distinctive. Acesta este motivul pentru care operatorii dobândesc cea mai mare experienţă și abilitate în timpul lucrărilor de producţie, adesea cu mai multe mașini. Aveţi grijă să lucraţi cu precizie spre rezultate. Ceea ce înseamnă că acţionaţi proactiv. Nu așteptaţi ca ceva să meargă prost, dar planificaţi și anticipaţi posibilele probleme. Sună ca un post de lucru pentru dvs.? Pătrundeţi adânc în aspectele tehnice ale mașinilor și deveniţi operator mașină!

 

Aplicaţi direct