sector-detail-image
Home
Sectoare
Operator mașini CNC pentru îndoit

Operator mașini CNC pentru îndoit

Aproape că o puteţi considera artă. Transformarea unei bucăţi de materie primă în ceva de înaltă calitate. Ca operator mașini CNC pentru îndoit, utilizaţi un strung pentru a prelucra și rafina metale și materiale plastice. Modelaţi materia primă într-un produs frumos, cum ar fi ţevi de oţel și cadre pentru mașini. Fără dvs., aceste mașini nu ar putea fi complet asamblate. Cu strungul dvs. de încredere, abordaţi toate posturile de lucru. Acestea pot fi mașini, materiale de construcţii sau piese de mașini. Doriţi să lucraţi în simbioză totală cu mașina dvs.? Străduiţi-vă pentru cea mai înaltă calitate în funcţia de strungar CNC. Aplicaţi pentru un post!

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariu de 14 € – 18 € pe oră
  • Contract de muncă cu durată determinată, cu perspectiva unui contract permanent
  • Învăţaţi rafinarea și reprelucrarea materialelor cu diferite mașini

 

Îndoiţi oţelul după cum doriţi

CNC înseamnă lucrul cu strung controlat de calculator. Cu diferite tipuri de strunguri, transformaţi și reprelucraţi metalul și plasticul. Cum veţi ști ce să faceţi? Planuri tehnice. Introduceţi dimensiunile și setările corecte în calculator. De asemenea, introduceţi viteza de rotaţie și direcţia de îndoire. Uneori, trebuie să înlocuiţi instrumentele. Pentru o calitate optimă. Discutaţi despre calitatea produsului cu colegii dvs. și cu clientul. Dacă este necesar, puteţi aduce îmbunătăţiri. Sarcinile dvs. pe scurt sunt:

  • Configurarea strungului cu ajutorul calculatorului
  • Înlocuirea instrumentelor
  • Modelarea, transformarea, șlefuirea și umplerea materialelor
  • Verificarea calităţii

 

Îndoirea dincolo de comparaţie

Ca operator de mașini CNC pentru îndoit, lucraţi într-o echipă, dar independent. Fiecare își utilizează propriul strung. Aveţi nevoie de o educaţie tehnică și trebuie să aveţi în vedere măsurile de siguranţă. Purtaţi ochelari de protecţie pentru a vă proteja împotriva bucăţilor de resturi metalice. Trebuie să oferiţi clienţilor dvs. produse de înaltă calitate. Este o provocare cu care vă confruntaţi în fiecare zi. Aveţi o dorinţă arzătoare de a netezi acea bucată de metal doar un pic mai mult. Strălucitor! Dacă sunteţi dornici să lucraţi cu precizie, avem un loc de muncă pentru dvs. la AB Midden Nederland.

 

Aplicaţi direct