sector-detail-image
Home
Sectoare
Preparator comenzi

Preparator comenzi

Mii de oameni primesc zilnic acasă coletele comandate. Transporturile mari cu produse sau materiale sunt destinate multor companii diferite. În calitate de preparator comenzi, sunteţi una dintre ultimele persoane care se ocupă de aceste colete și expedieri. Aceasta înseamnă că sunteţi o legătură vitală în distribuţia mărfurilor. Pregătiţi expedierile astfel încât acestea să fie gata pentru expediere. Datorită dvs., elevii primesc noile lor rucsacuri pentru școală, în timp ce un meșteșugar de mobilier își primește scândurile de lemn la timp și poate începe să lucreze la noua sa masă.

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariu de 13 € – 15 € pe oră
  • Indemnizaţii pentru orele de lucru neregulate, muncă în schimburi și/sau orele târzii
  • Posibilitatea de a deveni șef de echipă

 

Totul este în comandă

Sarcinile de bază sunt foarte simple. Asiguraţi-vă că toate expedierile sunt complete, corecte și intacte. Faceţi acest lucru prin:

  • Pregătirea comenzilor pentru expediere
  • Încărcarea și descărcarea containerelor
  • Scanarea etichetelor
  • Ambalare

 

Cum pregătiţi comenzile? Colectaţi articolele necesare din depozit și nu uitaţi de siguranţă. Apoi scanaţi etichetele de pe produse pentru administraţie. Împachetaţi articolele cu măsurile de precauţie necesare. Sunt casante? Utilizaţi polistiren și perne de aer ca umpluturi de cutie. Atașaţi eticheta de expediere pe colet și plasaţi-o în locaţia desemnată din depozit.

 

Un adevărat jucător de echipă

Ultrarapid și eficient. Asta este ceea ce vă caracterizează. Educaţia nu este importantă. Vrem ca dvs. să puteţi lucra eficient atât individual, cât și în echipă. Pentru că sunteţi atent la detalii, pregătiţi comenzile impecabil. Depozitul oferă un mediu cu multe distrageri. Angajaţii vor avea nevoie de dvs. regulat. Schimbarea sarcinilor și priorităţilor nu este o problemă pentru dvs. Este mult de lucru pentru preparatorii comenzi și vă puteţi dezvolta eventual într-o funcţie de șef de echipă. Consideraţi depozitul ca o a doua casă? Certificaţi-vă ca șofer de motostivuitor. AB Midden Nederland vă ajută să vă dezvoltaţi ca profesionist.

 

Aplicaţi direct