sector-detail-image
Home
Sectoare
Personal serviciu tehnic

Personal serviciu tehnic

Luminile se aprind în interiorul halei fabricii. Mașinile de producţie sunt gata de utilizare. Faceţi o rundă de control pentru că săptămâna tocmai a început. Când porniţi mașinile, le inspectaţi. Descoperiţi o mașină care funcţionează defectuos. Însă găsiţi cauza erorii și o remediaţi cu instrumentele dvs. Nu după mult timp, muncitorii din producţie se întorc în hala fabricii. Datorită dvs. aceștia pot lucra în siguranţă.

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariu de 14 € – 18 € pe oră
  • Indemnizaţie pentru ore de lucru neregulate
  • Oportunităţi în producţia alimentară, pomicultură și tehnologie/inginerie

 

Depanare tactică

Atunci când lucraţi ca angajat al serviciului tehnic, sarcinile dvs. cuprind toate sarcinile de întreţinere referitoare la mașini și dispozitive într-o companie. Inspectaţi mașinile. Există calculatoare cu erori de sistem? Piesele slăbite obstrucţionează angrenajele unei mașini, oprind activitatea de producţie? Obligaţia dvs. este să descoperi cauza unei probleme. Efectuaţi remedierea erorilor și inspectarea funcţionării mașinilor. Apoi totul merge precis ca un ceas. Nu numai că asiguraţi siguranţa la locul de muncă, ci și scrieţi și instrucţiunile pentru mașină și le explicaţi colegilor.

  • Detectaţi și rezolvaţi defecţiunea mașinilor
  • Întreţinerea periodică a mașinilor
  • Scrieţi și explicaţi colegilor de muncă instrucţiunile mașinii
  • Identificaţi piesele mașinii care trebuie înlocuite
  • Optimizaţi mașinile

 

Dezvoltare în tehnologie

Pe lângă experienţa tehnică, cunoștinţele și pasiunea pentru (electro)tehnică vă oferă un avantaj. Puteţi lucra individual sau într-o echipă mică. În plus, sunteţi practic și vă place să lucraţi cu mașini mari și mici. Și îndepliniţi fiecare sarcină cu o abordare orientată spre soluţii. Problemele nu există pentru dvs., doar șanse! Acest lucru vă etichetează ca fiind un angajat perfect pentru serviciul tehnic.

AB Midden Nederland oferă cursuri în domeniul cerinţelor privind siguranţa și HACCP (pentru producţia alimentară). Dacă îndepliniţi standardele clienţilor noștri și doriţi să vă îmbunătăţiţi abilităţile și cunoștinţele, vă puteţi înscrie la un curs de electronică sau hidraulică. Apoi, veţi putea repara și întreţine mai multe tipuri de mașini. Discutaţi cu noi opţiunile pe care le aveţi. Împreună vom găsi calea pentru cariera potrivită pentru dvs.

 

Aplicaţi direct