sector-detail-image
Home
Sectoare
Planificator de lucrări

Planificator de lucrări

Nu există construcţie fără dvs., ca să spunem așa. Și mai ales cu lipsa actuală de locuinţe există o mulţime de activităţi de construcţii planificate. Sunteţi implicat în pregătirile de construcţie. Puteți să mențineți lucrul pe drumul cel bun? Susţineţi planificarea sarcinilor. Atunci când alegeţi materialele necesare și ce angajaţi execută activităţile pentru un proiect. Și pe toată durata construcţiei. Prevenirea întârzierilor și menţinerea bugetului sub control cu competenţele dvs. de analiză. Sunteţi gata să începeţi următorul proiect de construcţie?

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariu de 16 € – 19 € pe oră
  • Contract de muncă cu durată determinată, cu perspectiva unui contract permanent
  • Responsabilităţi în timpul proiectelor de construcţie
  • Clienţi diferiţi în construcţii, infrastructură și tehnologie/inginerie

 

Prima lovitură este jumătate din luptă

Casele și birourile se bazează pe fundaţii puternice. Această bază solidă este una dintre caracteristicile dvs. ca planificator de lucrări. Lucraţi cu planificarea, planurile și numerele. Sunteţi responsabil pentru planificarea proiectului; ce angajaţi sunt necesari pentru anumite sarcini și ce materiale trebuie livrate și unde? Nu aveţi probleme cu cifrele. Atât pentru estimări exacte în managementul timpului, cât și pentru controlul bugetului. Anticipaţi întârzieri și economisiţi timp preţios atunci când este posibil. În cele din urmă, ajutaţi la schiţarea și citirea planurilor. Un planificator de lucrări complet  poate:

  • Să gestioneze planul de proiect
  • Să gestioneze planul de materiale
  • Să schițeze și să citească planuri
  • Să lucreze cu cifre pentru buget și timp

 

Ce funcţionează și ce nu funcţionează

Puteţi anticipa și schimba rapid sarcinile. O abilitate peste medie în calcule și numere vă oferă un avantaj. Veţi comunica mult, atât cu colegii, clienţii, cât și cu furnizorii. De aceea sunteţi competent social, cu o atitudine prietenoasă faţă de clienţi. Experienţa în construcţii, infrastructură sau tehnologie este necesară pentru a lucra ca planificator de lucrări. Dacă aveţi nevoie să obţineţi un certificat VCA (SCC), AB Midden Nederland vă va ajuta în acest sens. Și apoi? Începeţi să lucraţi fără griji! Dacă lucraţi ca tâmplar sau excavatorist, puteţi deveni un planificator de lucrări. Cu AB Midden Nederland este posibil.

 

Aplicaţi direct