sector-detail-image
Home
Sectoare
Șofer stivuitor

Șofer stivuitor

În calitate de șofer de stivuitor, sunteţi „sala motoarelor” depozitului. Aveţi agilitate pentru direcţie, conducere înapoi și viraje. Șoferii profesioniști pot învăţa din abilităţile dumneavoastră. Mutaţi cu ușurinţă marfa și mișcările dvs. în depozit sunt cu atente, eficiente și în sigure. Manevrele se desfășoară fără probleme printre rafturile de depozitare. Poziţionarea dvs. este întotdeauna precisă pentru a ajunge la toate produsele în mod eficient, inclusiv la cei mai înalţi paleţi. Acest lucru vă confirmă o valoare adăugată pentru fiecare afacere în logistică și depozitare. Aruncaţi o privire asupra locurilor noastre de muncă pentru șofer de stivuitor!

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariu de 13 € – 18 € pe oră
  • Contract de muncă cu durată determinată, cu perspectiva unui contract permanent
  • Program flexibil și clienţi diferiţi pentru care să lucraţi
  • Indemnizaţii pentru orele de lucru neregulate și pentru weekenduri

 

Urmaţi calea șoferului de stivuitor

Fiecare companie are sarcini ușor diferite în depozitele sale. Principala dvs. responsabilitate este transportul intern de produse și bunuri. Cu stivuitorul dvs. de încredere în dotare și cu un scaner în așteptare, verificaţi etichetele de pe comenzile pentru transportul extern. Și plasaţi comenzile primite în locaţia desemnată. Scanarea etichetelor ajută la gestionarea inventarului. Rezolvaţi erorile sau abaterile pe care le întâlniţi. De asemenea, depozitul trebuie să fie curat și structurat pentru a menţine toate procesele logistice bine organizate. Cele mai frecvente sarcini ca șofer de stivuitor sunt:

  • Pregătirea comenzilor de ieșire
  • Plasarea comenzilor primite în locaţia desemnată
  • Utilizarea motostivuitorului pentru deplasarea mărfurilor
  • Încărcarea și descărcarea cu motostivuitorul

 

Atingerea unor noi înălţimi

Managementul inventarului este predispus la greșeli. De aceea, lucraţi cu precizie în logistică. Cheia este un ochi atent și o perspectivă în recunoașterea și rezolvarea problemelor. Cu creativitatea și abilitatea de a conduce, fiecare produs este accesibil pentru dvs. Chiar și cel mai înalt palet de pe cel mai îndepărtat colţ al unui raft. Datorită capacităţii dvs. de a rezolva orice în depozit. Nu există o problemă, ci o șansă. Iar când vă asumaţi un risc cu o motivaţie bună, nu aveţi nevoie de educaţie. Totuși, certificarea pentru motostivuitor este importantă! Și dacă nu sunteţi calificat? AB Midden Nederland vă ajută să obţineţi certificatul potrivit. De asemenea, puteţi obţine certificatul prin intermediul clientului pentru care lucraţi. În orice caz, puteţi începe să lucraţi fără griji.

 

Aplicaţi direct