sector-detail-image

Sudor

Bateţi fierul cât este cald. Asta înseamnă să nu rataţi o mare oportunitate. Prindeţi-o cu ambele mâini. Un sudor face conexiuni între metale. Cum? Prin încălzirea metalului și a altui material de îmbinare. De multe ori folosind o tehnică, cum ar fi TIG sau MIG/MAG. Creaţi o legătură puternică între una sau mai multe bucăţi de metal. Prin răcire, devine greu ca fierul! Acesta este modul în care faceţi construcţii din oţel rezistente. Pentru clădiri sau mașini și camioane. Pentru produsele de zi cu zi. Aveţi ceea ce este necesar pentru a oferi cea mai bună calitate în munca dvs.? Excelent! Atunci se poate să fiţi eligibil ca sudor.

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariu de 16 € – 18 € pe oră
  • Contract de muncă cu durată determinată, cu perspectiva unui contract permanent
  • Cursuri suplimentare pentru tehnici de sudare
  • Sudarea în tehnologie, construcţii sau infrastructură

 

Nervi de oţel

Sudorii sunt adevăraţi meșteșugari. Conectaţi o bucată de metal cu alta. Faceţi construcţii din aluminiu, oţel inoxidabil și alte tipuri de oţel. Cu metalul, sunteţi într-adevăr în elementul dvs. Când sudaţi, ţintiţi cea mai înaltă calitate, deoarece aveţi nervi de oţel. Siguranţa este esenţială în munca dvs. Focul și oţelul sunt extrem de fierbinţi. Cunoașteţi cerinţele de siguranţă și purtaţi îmbrăcăminte de protecţie și o mască de sudură. Luaţi în considerare posibilele pericole din zona înconjurătoare. Pentru dvs., siguranţa și calitatea sunt priorităţile numărul unu. Sarcinile dvs. sunt:

  • Sudură
  • Șlefuire, găurire, tăiere și frezare
  • Citirea desenelor tehnice
  • Inspectarea lucrărilor de sudură
  • Întreţinerea instrumentelor și echipamentelor

 

Tehnici de sudare

Sudură TIG: TIG înseamnă gaz inert Tungsten. IG se referă la gazul necesar pentru procesul de sudare. Această tehnică de sudare este un proces potrivit pentru sudarea cu precizie, în care sudorul însuși trebuie să monitorizeze baia de sudură și să adauge manual materiale în aceasta.

Sudură MAG: MAG înseamnă gaz activ metalic. Aceasta este o tehnică pe care sudorii o folosesc în principal pentru metale cu aliaj scăzut. Aici, utilizaţi gaz pentru a fuziona metale. Împreună cu sudarea MIG, aceasta este cea mai frecvent utilizată tehnică de sudare.

Sudură MIG: Sudarea MIG necesită gaz nobil. Principalele materiale topite împreună folosind sudarea MIG sunt aluminiul și cuprul.

Sudarea cu plasmă: Această metodă de sudare este similară cu sudarea TIG. Ambele utilizează plasmă. Se formează folosind o tensiune electrică ridicată.

Sudarea prin presiune: numită și sudarea prin presiune la rece sau prin presiune la cald. O tehnică care sudează metalele într-o stare rece sau caldă folosind presiunea.

Sudarea prin puncte: În sudarea prin puncte, utilizaţi amperaj ridicat pentru a suda materialele. Acest lucru se face pe o suprafaţă mică a materialului.

 

Fier la cald

Cu mâna dvs. fermă, lucraţi extrem de precis. Exprimaţi-vă creativitatea în sudarea aluminiului, oţelului inoxidabil și oţelului obișnuit. Pentru a lucra ca sudor, este necesară educaţie sau experienţă. AB Midden Nederland oferă cursuri pentru a vă specializa în anumite tehnici de sudare.

Lucrătorii calificaţi sunt foarte necesari pe piaţa muncii. Există o penurie de sudori de calitate. Unde veţi lucra? Pentru companiile de metal, companiile de construcţii și constructorii de mașini. Sau în construcţii navale. Sudarea se întâmplă mai ales într-un atelier sau pe șantier. Ca sudor, aveţi destul de multe fiare la cald. Veţi găsi un loc de muncă la noi în cel mai scurt timp.

 

Aplicaţi direct