sector-detail-image
Home
Sectoare
Zidar în cărămidă

Zidar în cărămidă

Un adevărat meșteșugar, specializat în zidărie în cărămidă sau construcţii zidărie. În timpul construcţiei sau reconstrucţiei, zidăria este întotdeauna necesară. Este un adevărat meșteșug deoarece zidăria profesională are nevoie de un meșter calificat. Piatră cu piatră, construiește o structură atrăgătoare. Fiecare cărămidă vă aduce mai aproape de un rezultat viabil pentru o persoană sau o familie încântată. Puteţi lucra ca un zidar independent  sau într-o echipă. Vă putem suna pentru proiecte (noi) de construcţie sau renovări. Fiţi pregătit cu uneltele la îndemână.

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariu de 16 € – 19 € pe oră
  • Contract de muncă cu durată determinată, cu perspectiva unui contract permanent
  • Lucrați pentru obţine un rezultat vizibil

 

Povara unui zidar în cărămidă

Zidarii în cărămidă, cunoscuţi și sub numele de pietrari, lucrează în cea mai mare parte în construcţia de birouri, case și alte clădiri. Construiţi pereţi prin așezarea cărămizilor. Există mai multe cărămizi pe care le puteţi utiliza. Lucraţi începând de jos în sus în funcţie de planuri. Zidăria „curată” în cărămidă necesită precizie și finisare profesională. Zidăria „murdară” în cărămidă necesită mai puţină precizie, deoarece vor exista mai multe straturi pe perete. Munca dvs. solidifică o construcţie, făcându-o sigură. În același timp, oferă o bază pe care se poate continua construcţia. Acestea sunt sarcinile dvs. de bază ca zidar în cărămidă:

  • Zidărie în cărămidă/Zidărie
  • Producere de mortar
  • Lucrul din planuri
  • Netezirea și finisarea zidăriei

 

Deveniţi un zidar în cărămidă mai bun

Experienţa este căutată de clienţii noștri. Zidarii în cărămidă cu experienţă au avantaj și vor fi ușor de detașat. Doriţi să învăţaţi meseria? AB Midden Nederland vă va găsi un loc de muncă la o companie de zidărie unde veţi învăţa practica. În acest fel, veţi contribui la proiectele de construcţie în timp ce învăţaţi să fiţi un zidar în cărămidă care poate lucra individual. Doriţi clienţi mulţumiţi, astfel încât lucraţi cu o precizie deosebită. Împreună putem discuta despre posibilele cursuri pe care le puteţi urma pentru a vă îmbunătăţi abilităţile. De asemenea, este posibil să vă înscrieţi pentru un curs de limbă olandeză atunci când intenţionaţi să rămâneţi și să lucraţi mai mult timp.

 

Aplicaţi direct