sector-detail-image
Home
Munca în Olanda
Asigurarea de sănătate

Asigurarea de sănătate

Atunci când lucrează și locuiesc în Olanda, oamenii sunt obligaţi să-și încheie o asigurare de sănătate de bază. Acest lucru este valabil și pentru angajaţii străini! AB Midden Nederland vrea să lucraţi fără griji. Avem un partener de asigurare și vă putem ajuta să încheiaţi o poliţă cu acesta. Însă, sunteţi liber să alegeţi o asigurare de sănătate și de la alte agenţii de asigurări de sănătate. Nu uitaţi să aveţi o asigurare în vigoare înainte de a începe lucrul.

Asigurarea de sănătate de bază

În general, există două tipuri de sisteme de asigurări de sănătate în Ţările de Jos: de bază și suplimentare. Dacă alegeţi să încheiaţi o asigurare la partenerul nostru, adică compania de asigurări de sănătate Zorg en Zekerheid, atunci vă oferim asigurarea de sănătate de bază. Aceasta acoperă îngrijirea cum ar fi medicul generalist (de familie), asistenţă medicală spitalicească, anumite medicamente prescrise etc., dar nu acoperă servicii stomatologice.

Asigurare suplimentară

Însă există și un alt tip de asigurare: suplimentară. Aceasta include acoperirile de bază. Dar și fizioterapie și servicii stomatologice, de exemplu. Nu puteţi încheia o asigurare suplimentară la AB Midden Nederland. Vă putem oferi doar asigurarea de bază la partenerul nostru. Alegerea este a dvs. Însă trebuie să vă gândiţi înainte de a începe să lucraţi cu noi.

Dacă alegeţi să fiţi asigurat prin intermediul nostru la partenerul nostru de asigurare, veţi primi un acord separat pentru asigurare. Prima săptămânală pentru asigurarea de la Zorg en Zekerheid va fi scăzută din salariul dvs., la fel ca și costurile pentru locuinţă.

 

Aspecte importante

Pe scurt: asigurarea de sănătate de bază acoperă doar elementele de bază care sunt menţionate mai sus. De exemplu, nu sunt incluse programările la dentist și tratamentele sau ședinţele cu un fizioterapeut. În al doilea rând, atunci când numai lucraţi pentru AB Midden Nederland, asigurarea dvs. de sănătate va fi anulată imediat. Nu este o problemă atunci când vă decideţi să părăsiţi ţara. Dacă doriţi să rămâneţi, amintiţi-vă să încheiaţi o asigurare de sănătate pe cont propriu. Acest lucru este obligatoriu pentru toţi cei care locuiesc în Olanda.

 

Informaţii suplimentare

Atunci când aveţi orice costuri medicale sau facturi de declarat, aceste documente trebuie trimise coordonatorului sau departamentului administrativ. Dacă aveţi nevoie de ajutor cu declaraţia, contactaţi serviciul nostru administrativ.

Contactaţi-ne

Lăsaţi datele și vă vom contacta în cel mai scurt timp!

 

 

AB Midden Nederland pentru că

  • Răspundem în 24 de ore
  • Avem deja peste 2100 de angajaţi mulţumiţi
  • Păstrăm permanent contactul