sector-detail-image

Locuinţa

Aţi decis să veniţi în Olanda pentru un loc de muncă temporar. Când ajungeţi, vreţi să vă asiguraţi că totul este în ordine. AB Midden Nederland deţine și administrează mai multe locuinţe în întreaga ţară. Într-una dintre aceste locuinţe veţi locui dvs., nu departe de locul de muncă. Noi aranjăm acest lucru pentru dvs., ceea ce înseamnă că puteţi începe să lucraţi imediat. Această pagină ar trebui să vă ajute cu informaţii practice despre cazarea dumneavoastră în Olanda.

Informaţii practice

Când începeţi să lucraţi prin intermediul AB Midden Nederland, vi se va aloca o locuinţă. Oferim cazare pentru fiecare angajat temporar, oricând are nevoie. Nu contează dacă lucraţi 2 săptămâni sau mai mult de 3 luni. Va trebui să ajungeţi în Olanda cu mijloace de transport proprii sau printr-o agenţie de turism. Veţi suporta personal costurile de transport. Veţi primi adresa de cazare în Olanda înainte de a ajunge. Această adresă va fi cât se poate de aproape de locul dvs. de muncă. De asemenea, primiţi numărul de telefon al unei persoane care locuiește în casă și al coordonatorului dvs. Puteţi să îi contactaţi dacă aveţi nevoie de ajutor. Spaţiile noastre de cazare pot fi case sau apartamente. Ne păstrăm casele curate și frumoase. Orice este stricat va fi înlocuit sau reparat. În cazul în care un perete necesită vopsire și o podea necesită reparaţie, totul va fi aranjat.

 

Facilităţi

Locuinţa dvs. are o sufragerie, o bucătărie, o baie, o toaletă, și mai multe dormitoare. Fiecare casă are o medie de 7 locuitori. Dormitoarele pentru două persoane sunt cele mai comune. În unele clădiri există dormitoare pentru o singură persoană. Fiecare dormitor se închide cu cheie, astfel încât să puteţi depozita bunurile personale în siguranţă. Înţelegem că intimitatea este importantă. Aveţi un dulap personal pentru haine și un pat cu saltea și cearșaf.

Bucătăria are frigider și congelator cu suficient spaţiu pentru depozitarea alimentelor. Aceasta este complet echipată cu ustensile de bucătărie, tacâmuri și veselă. Există un aragaz și cuptor cu microunde pentru gătit. Baia are duș sau cadă și mașină de spălat. Fiecare locuinţă are o reţea Wi-Fi bună, astfel încât să puteţi rezolva totul pentru lucrul online. Televizoarele nu sunt incluse. Coordonatorii verifică în mod regulat casa, deoarece dorim ca spaţiile de locuit să fie în stare excelentă.

 

Plata și schimbarea muncii

Plata pentru locuinţa dvs. se va scădea din salariul dvs. în fiecare săptămână. Preţul săptămânal include utilizarea apei, a gazului, a energiei electrice și a internetului wireless. Când se termină lucrul la un angajator, este posibil să fie necesar să vă mutaţi în altă locaţie. Aceasta înseamnă că vi se va aloca o altă casă aproape de noul loc de muncă.

Informaţii suplimentare

Aveţi întrebări cu privire la locuinţă sau aveţi nevoie de ajutor? Contactaţi coordonatorul prin telefon sau e-mail.

Contactaţi-ne

Lăsaţi datele și vă vom contacta în cel mai scurt timp!

 

 

AB Midden Nederland pentru că

  • Răspundem în 24 de ore
  • Avem deja peste 2100 de angajaţi mulţumiţi
  • Păstrăm permanent contactul