sector-detail-image

Transport

Când ajungeţi la adresa de cazare din Olanda, doriţi să știţi cum o să vă deplasaţi la locul de muncă. AB Midden Nederland organizează un transport adecvat pentru a permite călătoriile de la domiciliu către locul de muncă. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la transportul către locul de muncă, astfel încât să vă concentraţi asupra zilei de lucru.

Mașină și bicicletă

Oferim două mijloace de transport diferite: mașini și biciclete. Luăm în considerare distanţa dintre cazare și adresa locului de muncă. Pentru distanţe mai lungi (mai mult de 10 km) este disponibilă o mașină. Mașina este adesea împărţită de maximum 4 persoane și, de preferinţă, utilizată pentru folosirea în comun. Pentru distanţe mai scurte (mai puţin de 10 km) sunt disponibile biciclete. Avem biciclete de oraș normale, dar oferim și biciclete electrice pentru distanţe mai lungi. Serviciile de transport sunt gratuite. Este un serviciu pe care îl primiţi în perioada în care lucraţi pentru AB Midden Nederland. De asemenea, puteţi folosi propria mașină pentru deplasarea la/de la locul de muncă. Kilometrii pe care îi conduceţi la locul de muncă și înapoi sunt compensaţi și adăugaţi la salariul dvs.
Dacă sunteţi șofer și luaţi alte persoane cu dvs. la locul de muncă (nu contează dacă aveţi mașina noastră sau a dvs.), veţi fi plătit în plus pentru fiecare zi lucrătoare.

 

Alt transport

Transportul pentru orice alte scop decât cel pentru muncă nu este permis cu mașinile pe care le oferim. Dacă doriţi să mergeţi într-un alt oraș, transportul public este cel mai simplu mod. Dacă aţi venit în Olanda cu mașina personală, o puteţi utiliza pentru orice.

 

Informaţii suplimentare

Informaţii suplimentare Transportul spre Olanda și întoarcerea în ţara de origine nu sunt aranjate. Trebuie să vă organizaţi singuri sau împreună cu alte persoane. Există agenţii de transport care vă pot ajuta cu transportul dintre Olanda și ţara de origine.

Contactaţi-ne

Lăsaţi datele și vă vom contacta în cel mai scurt timp!

 

 

AB Midden Nederland pentru că

  • Răspundem în 24 de ore
  • Avem deja peste 2100 de angajaţi mulţumiţi
  • Păstrăm permanent contactul