sector-detail-image
Home
Locații
Veenendaal

Găsește locul de muncă perfect în Veenendaal

Ești în căutarea locului de muncă perfect în Veenendaal și în împrejurimi? Atunci ești în locul potrivit.

Descoperă gama noastră extinsă de locuri de muncă în diverse sectoare. Indiferent dacă ai interes în Industria Alimentară și Producție, Transport și Logistică, Horticultură, Floricultură, Tehnică, Construcții, Spații Verzi, Agricol, sau Infrastructură, la noi găsești oportunități.

Indiferent dacă cauți un loc de muncă provocator sau vrei să faci un pas nou în carieră, noi oferim numeroase posibilități pentru creșterea profesională a ta!

Agenția noastră de recrutare pentru locuri de muncă permanente în Veenendaal

Ești în căutarea unui loc de muncă stabil? Recrutorii noștri sunt aici pentru tine. Cu locuri de muncă în sectoare precum Industria Alimentară și Producție, Transport și Logistică și Tehnică, poți începe rapid să lucrezi.

AB Midden Nederland nu este un simplu birou de plasare a forței de muncă. Suntem o cooperativă care crede în puterea colaborării. Împreună mergem mai departe și de aceea fiecare este valoros.

Dorești să lucrezi ca șofer de reachtruck, operator de mașini, muncitor de producție, lucrator de depozit, șofer de camion, mecanic, operator de laser, sudor sau lucrător în asamblare în zona Veenendaal? Angajații noștri dedicați cunosc angajatorii de top care caută lucrători talentați și motivați. Vino să ne faci o vizită pentru o ceașcă de cafea! Suntem aici să te ajutăm să-ți găsești un nou loc de muncă la noi.

Valorile noastre de bază

corevalue-icon

Calitate

Oferim întotdeauna profesionalism și o buna comunicare

corevalue-icon

Fiabilitate

Partener de încredere și adepţii muncii cinstite

corevalue-icon

Servicii

Întotdeauna disponibil și flexibil

corevalue-icon

Social

Oamenii se simt întotdeauna la noi ca acasă

Sucursalele noastre