sector-detail-image
Home
Sectoare
Lucrător asamblare

Lucrător asamblare

Vă place să asamblaţi piese pentru a crea ceva întreg? O bicicletă nu este completă fără o sonerie de bicicletă, fără pedale sau fără arcuri sub șaua bicicletei. Începeţi să asamblaţi în minte piesele care se află în faţa dvs. Este în natura dvs. Pentru alţii este un puzzle. Pentru dvs.? O șansă de a construi din nou ceva frumos. Puneţi bucăţi mici împreună. Mai târziu, munca dvs. se transformă într-un produs mai mare, care va funcţiona corect. Pregătit pentru asamblare? Deveniţi un lucrător de asamblare.

Ce oferim

Pe lângă apreciere și îndrumare personală

  • Salariu de 12 € – 17 € pe oră
  • Contract de muncă cu durată determinată, cu perspectiva unui contract permanent
  • Lucraţi în tehnologie, producţie și logistică

 

Activităţi în timpul asamblării

Semnificaţia cuvântului asamblare este ușor de înţeles. Punerea diferitelor piese împreună pentru a forma un întreg. Dvs. puneţi piesele împreună. De metal, lemn și plastic, de exemplu. Folosind desene și planuri. La un client puneţi balamale pentru confecţii metalice. La un alt client, asamblaţi părţile unei biciclete. Vreţi ca piesa sau produsul să funcţioneze perfect. De aceea vă testaţi propriile construcţii. În acest fel puteţi face îmbunătăţiri! Sarcinile dvs. sunt:

  • Asamblarea pieselor
  • Înșurubare sau lipire
  • Inspectarea și testarea elementelor asamblate

 

Lucrătorii de asamblare realizează întotdeauna ceva

Ce trebuie să faceţi pentru a efectua lucrări de asamblare? Să puteţi lucra cu precizie cu mâinile. Pe o bandă transportoare sau pe o masă de lucru. Sunteţi dotat cu înţelegere tehnică și spaţială? Acest lucru vă face munca mult mai ușoară. Vă ajută să vedeţi rapid soluţiile și formele în timpul asamblării. Deveniţi expert în timp ce lucraţi pentru un client. Și vreţi să lipiţi? AB Midden Nederland va aranja cursul de lipire pentru dvs. După aceea, puteţi fi implicat în mai multe sarcini la locul de muncă.

 

Aplicaţi direct