sector-detail-image
Home
Sectoare
Infrastructură

Infrastructură:
conectarea ţării

Autostrăzi, poduri și tuneluri. Dar și conexiune la internet prin fibră de sticlă. Aceste conexiuni sunt inima multor procese vitale din ţara noastră. O infrastructură disfuncţională afectează pe toată lumea. Păstraţi aceste conexiuni funcţionale și sigure atunci când lucraţi în infrastructură. Ca planificator de lucrări sau poate ca excavatorist. Contribuiţi la fluxul sigur al traficului, la drumurile de trecere și la pregătirea proiectelor de construcţii. Alăturaţi-vă infrastructurii prin AB Midden Nederland!

Caracteristici în
infrastructură

Posturi vacante recomandate în infrastructură

Infrastructură: ce presupune?

Construirea, întreţinerea și gestionarea infrastructurii noastre este cea mai importantă și proeminentă sarcină. Datorită dumneavoastră, putem călători în siguranţă pe drumuri. Cu mașina, cu bicicleta și cu transportul public. Asiguraţi-vă că toată lumea poate călători din punctul A în punctul B. Esenţa este aproape de nedescris. Lucraţi în locaţie ca, de exemplu, planificator de lucrări. Gestionaţi utilizarea materialelor și pregătiţi livrările de materiale. Vi se oferă libertate și varietate. Lucraţi pentru un scop final, care va fi folosit de mulţi oameni.

De aceea vă place să lucraţi în infrastructură! Lucraţi ca:

  • Operator macara
  • Planificator de lucrări
  • Excavatorist
  • Lucrător pavare

 

Infrastructură: ce așteptaţi de la noi?

AB Midden Nederland vă găsește locul de muncă perfect. De ce aveţi nevoie pentru a fi cea mai bună versiune a dvs.? Când mergeţi la muncă zâmbind, suntem mulţumiţi. Împreună, dvs. și AB Midden Nederland veţi bate palma cu un client corespunzător. Puteţi să faceţi muncă fizică, să aveţi pregătire tehnică și să vă placă să lucraţi în echipă. Veţi primi un salariu în conformitate cu contractul colectiv de muncă (CAO). Ce se întâmplă dacă aveţi nevoie de certificate specifice? Vă încurajăm să le obţineţi cu ajutorul nostru! Cu cunoștinţele dvs. vaste, puteţi câștiga experienţă în diverse proiecte de infrastructură. Consultaţi pagina noastră „Educaţie și dezvoltare”.

Și dacă aveţi alte întrebări? Puteţi contacta întotdeauna coordonatorul dvs. dacă ceva nu este clar. Dacă doriţi o explicaţie suplimentară sau doriţi să știţi de ce facem ceea ce facem, sunteţi bineveniţi să ne întrebaţi! Pentru că AB Midden Nederland are grijă de angajaţii săi.

 

Solliciteer op deze sector

Preferați să lucrați într-un
alt sector?