sector-detail-image
Home
Sectoare
Pomicultură

Pomicultură

Căpșuni, cireșe, fructe de pădure, mere și pere. Toate acestea se pot cultiva în Olanda. Munca dvs. în cultivarea fructelor înseamnă că supermarketurile sunt pline de fructe proaspete. Contribuiţi la o societate sănătoasă și la un stil de viaţă sănătos. Lăsaţi-vă amprenta în acest sector colorat în timp ce învăţaţi despre creșterea fructelor de cea mai înaltă calitate. AB Midden Nederland are locuri de muncă potrivite pentru iubitorii de fructe.

Funcţii în
sectorul pomicol

Locuri de muncă recomandate în pomicultură

Din păcate, în prezent nu există locuri de muncă pentru acest sector

Vizualizați alte locuri de muncă

Senzaţie de prospeţime când lucraţi cu fructe

Cultivarea și inspecţia diferitelor specii de fructe sunt necesare pentru o recoltă reușită și abundentă. Nu vreţi ca merele sau fructele de pădure stricate să ajungă în farfuria sau frigiderul oamenilor. Este scopul dvs. ca oamenii să se bucure de fructele lor la maxim. Fructe care au fost tratate cu mare grijă de mâinile dvs.

Pomicultura este foarte diversă. Și asta o menţine proaspătă! Munca este mai ales în aer liber și, uneori, în interior, într-o seră. Unele companii cresc chiar mai multe tipuri de fructe. Alte companii se concentrează pe un singur fruct. De exemplu, fructe de pădure. Indiferent de tipul de fructe, întotdeauna vrei cea mai bună calitate. Ce locuri de muncă sunt pentru dvs.?

  • Culegător de fructe
  • Lucrător curăţare crengi
  • Sortator de fructe

 

Joburi fructe: ce așteptaţi de la noid?

Ne străduim ca toţi angajaţii să se simtă bine la noul lor loc de muncă. Din prima până în ultima zi. Pentru a vă asigura că vă puteţi face treaba la capacitatea maximă. Împreună, vorbim despre așteptările și dorinţele dumneavoastră. Nu vă faceţi griji cu privire la potrivirea cu clientul. AB Midden Nederland va face cea mai bună potrivire. Nu uitaţi că veţi obţine un salariu corect, conform contractului colectiv de muncă. Și în timp ce culegeţi sau sortaţi fructe, veţi lucra într-o echipă cu o atmosferă prietenoasă.

Aveţi întrebări personale? Sau v-ar plăcea să aflaţi mai multe despre pomicultură. Vă ajutăm să alegeţi calea potrivită și vă oferim spaţiu pentru cursuri. Urmaţi cursul „platformă aeriană de lucru”. Apoi, puteţi utiliza acest elevator mecanic în timpul lucrului. Sau participaţi la zilele de instruire pentru a afla despre calitatea fructelor. Doriţi să aflaţi mai multe? Consultaţi pagina Educaţie și Dezvoltare. Acesta este modul în care avem grijă de angajaţii noștri. În prezent, dar și în viitor.

 

Solliciteer op deze sector

Aplicaţi
în felul dvs.

Aplicaţi pentru un loc de muncă
în pomicultură

Nu ai CV? Nu este niciun problem!
Va rugăm să completați CV-ul, astfel în cât să găsim locul de muncă potrivit pentru dumneavostră