sector-detail-image
Home
Prezentare generală
Împreună într-o aventură la De Kaap din Zoelen

Împreună într-o aventură la De Kaap din Zoelen.

A fost o zi fantastică! În onoarea împlinirii a 60 de ani de la fondarea firmei, a fost programat un eveniment sportiv de neuitat pentru toți angajații noștri. Am pornit într-o aventură la De Kaap din Zoelen!

 

Ziua a început cu energie și entuziasm, la  ora 14:30, cu o băutură răcoritoare de bun venit, unde organizația a salutat cu căldură pe toată lumea. Înainte de eveniment, toată lumea și-a ales activitatea preferată din seria oferită! De la activități acvatice până la explorarea împrejurimilor pe un e-chopper, a fost ceva pentru toată lumea.

 

După o după-amiază plină de efort fizic, era timpul pentru relaxare și mâncare delicioasă, deoarece grătarul era gata. Într-o atmosferă confortabilă, ne-am putut bucura de mâncăruri ce ne lăsau gura apă. Și de parcă acest lucru nu ar fi fost suficient, ne-am putut etala mișcările de dans în timpul discotecii tăcute.

 

Pe scurt, a fost o sărbătoare aniversară cu adevărat de neuitat. Ce modalitate minunată de a comemora cei 60 de ani de succes și de a ne bucura de o zi plină de aventură, mâncare minunată și distracție dansantă. Vrem să mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă această zi și așteptăm deja cu nerăbdare următoarea etapă pe care o vom sărbători împreună!

Onze kernwaarden

corevalue-icon

Kwaliteit

Wij leveren altijd vakwerk en communiceren (pro)actief

corevalue-icon

Betrouwbaarheid

Wij zijn een betrouwbare partner en staan voor eerlijk werk

corevalue-icon

Dienstverlenend

Wij zijn flexibel en altijd bereikbaar

corevalue-icon

Sociaal

Bij ons voelen mensen zich nu én in de toekomst thuis

De asemenea interesant

post-image
Paulina Wisniewska și Karolina Wachniewska sunt în elementul lor la Familie Resort Molenwaard.
cta-image

Kom werken op kantoor bij AB Midden Nederland

Bekijk de interne vacatures bij één van onze AB Midden Nederland vestigingen.