sector-detail-image
Home
Prezentare generală
Paulina Wisniewska și Karolina Wachniewska sunt în elementul lor la Familie Resort Molenwaard.

Paulina Wisniewska și Karolina Wachniewska sunt în elementul lor la Familie Resort Molenwaard.

A găsi o casă de vacanță impecabilă este unul dintre pilonii unei vacanțe reușite. La Familie Resort Molenwaard din Ottoland, Paulina Wisniewska și Karolina Wachniewska se asigură că acest lucru este garantat în calitate de femei de serviciu. Și întotdeauna cu un zâmbet pe față: cele două angajate ale AB Midden Nederland se simt mai mult decât bine la parcarea de vacanță.

Pozitiv

Este o vedere deosebită: o echipă de patru femei de serviciu curăță rapid, eficient și complet o casă de vacanță de jos în sus într-un timp scurt, astfel încât noii oaspeți să poată intra imediat. “Totul este organizat strâns, ceea ce face ca munca să fie foarte plăcută”, spun Paulina și Karolina. Nu este singurul punct pozitiv pe care îl menționează într-o discuție despre munca lor pentru Familie Resort Molenwaard. Karolina a început aici acum 2,5 ani; acum un an, a fost însoțită de Paulina. “Acesta este cu adevărat cel mai plăcut loc de muncă pe care l-am avut vreodată. Colegii noștri sunt atât de amabili și sociabili. Se simte ca o a doua familie. Ce este și mai special este: poți observa că tot ce facem este important, că suntem apreciate. Așa că primim mulțumiri în fiecare zi de lucru pentru munca noastră grea. Este atât de motivant.”

Planificare

Atmosfera plăcută și familială merge mână în mână cu un angajament de peste o sută la sută. Acest lucru este necesar, deoarece popularitatea Familie Resort Molenwaard necesită o abordare fermă pentru a oferi oaspeților cea mai bună serviciu. “În special în sezonul de vârf, este mult de făcut. Și va fi și mai mult, pentru că există planuri de construire a unor noi case în parc. Dar pentru că totul în ceea ce privește planificarea este bine organizat și coordonat, reușim întotdeauna să terminăm la timp.

“O valoare adăugată este că oaspeții își lasă în cea mai mare parte casele de vacanță în ordine. “Acest lucru ne atrage atenția într-adevăr. Facerea curățeniei este mult mai ușoară. Gunoiul a fost deja scos, cearșafurile au fost îndepărtate, economisește mult timp. În plus, observăm din reacțiile oaspeților noștri că sunt foarte fericiți că casa lor este atât de curată. Asta ne dă multă satisfacție.”

Țările de Jos

Se simt complet acasă la locul de muncă, dar cele două angajate poloneze ale UE sunt la fel de mulțumite de AB Midden Nederland. Paulina: “Am venit în Olanda acum doar un an și jumătate. Prin intermediul AB Midden Nederland am primit un loc de viață frumos și confortabil în Sliedrecht, aproape de locul meu de muncă. Este plăcut, pentru că am lăsat în urmă întreaga mea familie și prieteni. Din fericire, mă înțeleg foarte bine cu Karolina și cu celelalte colege.”

Karolina adaugă: “Suntem de asemenea foarte mulțumite de contactul cu Chris, managerul nostru de relații de la AB Midden Nederland. Îi pasă mult de angajații săi și este întotdeauna gata să ajute sau să răspundă la întrebări. Dacă ai nevoie de el, Chris își face imediat timp pentru noi.” După tot ce au spus, este desigur o concluzie anticipată, dar doar pentru siguranță, întrebarea: vor să continue să lucreze la Familie Resort Molenwaard prin intermediul AB Midden Nederland în anii următori? Cu accent: “Cu siguranță! Mergem la muncă cu bucurie în fiecare zi și ne întoarcem tot cu bucurie. Pentru noi, acesta este cu adevărat cel mai bun loc de muncă posibil.”

Onze kernwaarden

corevalue-icon

Kwaliteit

Wij leveren altijd vakwerk en communiceren (pro)actief

corevalue-icon

Betrouwbaarheid

Wij zijn een betrouwbare partner en staan voor eerlijk werk

corevalue-icon

Dienstverlenend

Wij zijn flexibel en altijd bereikbaar

corevalue-icon

Sociaal

Bij ons voelen mensen zich nu én in de toekomst thuis

cta-image

Kom werken op kantoor bij AB Midden Nederland

Bekijk de interne vacatures bij één van onze AB Midden Nederland vestigingen.