sector-detail-image
Home
Sectoare
Transport și logistică

Muncă în
Transport și logistică

Acest sector este forţa motrice a întreprinderilor olandeze. Nu doar pentru noi, consumatorii. Dar și pentru transportul peste graniţe. Există un număr corect de produse? Articolele potrivite ajung în locaţiile corecte? Pe lângă activităţile din depozit sau gestionarea inventarului, există și posturi vacante pentru transportul propriu-zis. Cum ar fi conducerea unui camion, transportul pentru centrele de distribuţie. Este posibil să efectuaţi transporturi pentru sectorul agricol, pomicultură sau construcţii.

Posturi vacante recomandate în transport și logistică

Transport și Logistică: ce presupune?

Lucrul într-un mod ordonat, fiind în același timp flexibil. Acestea sunt beneficiile dvs. Și ale acestui sector. În Olanda, lumea transporturilor este în continuă mișcare. Și așa sunteţi și dvs. Pentru că aranjaţi o aprovizionare rapidă și corectă. Duceți articole și comenzi de la A la B. Cel mai scurt și mai eficient traseu? Îl știţi. Furnizaţi oamenilor ceea ce au nevoie la timp și ei vă vor răsplăti cu recunoștinţă și fericire.

Logistica este despre gestionarea stocurilor. Puteţi să plasaţi comenzi, dar și să le luaţi. Stocul trebuie să fie cantitatea potrivită. Ce înseamnă asta? Produsele existente în sistem trebuie să fie prezente în depozit. Modificaţi cantităţile și numerele de serie greșite, rezolvând orice erori pe care le întâlniţi. Preluarea și ambalarea comenzilor fac parte din sarcinile dvs. Sunteţi noul șofer de top al depozitului? Atunci, veţi conduce fără efort un motostivuitor printre rafturi. Cu câteva manevre agile, puteţi ajunge la cei mai înalţi paleţi, rapid, ușor și în siguranţă.

Demonstraţi-vă competenţa în domeniul transportului sau al logisticii ca:

  • Șofer de camion
  • Șofer stivuitor
  • Preparator comenzi
  • Angajat depozit

 

Transport și Logistică: ce așteptaţi de la noi?

Clienţii caută în special lucrători flexibili cu un caracter social calificat. Dar știaţi că un permis de conducere (din categoria potrivită) vă califică pentru anumite posturi de transport? Împreună, vom găsi un loc de muncă și un client la care să vă simţiţi confortabil. AB Midden Nederland oferă condiţii bune de lucru, cum ar fi posibilitatea de a obţine certificate sau permise speciale de conducere. Acest lucru crește portofoliul dvs. de conducere, putând conduce diferite tipuri de camioane. Camioane pentru lapte sau betoniere, de exemplu. Pentru mai multe informaţii, consultaţi pagina noastră „Educaţie și dezvoltare”. Veţi primi un salariu în conformitate cu contractul colectiv de muncă (CAO). Veţi avea un program flexibil. La alegere, puteţi lucra multe ore și în multe locuri diferite.

Aplicați
în felul dvs.

Aplicaţi pentru un loc de muncă
în transport și logistică

Nu ai CV? Nu este niciun problem!
Va rugăm să completați CV-ul, astfel în cât să găsim locul de muncă potrivit pentru dumneavostră

Preferați să lucrați într-un
alt sector?