sector-detail-image
Home
Sectoare
Tehnică

Tehnologia
caută talente

Tehnologia menţine în funcţiune procesele din societatea noastră. Fără ea, totul s-ar prăbuși și s-ar destrăma. Piesele auto trebuie asamblate. Mașinile din fabrică trebuie să continue munca de producţie. O ușă de depozit ar trebui să se deschidă și să se închidă în mod corespunzător. Tehnologia și ingineria se găsesc în tot ceea ce este făcut de om în jurul nostru. Lucrul cu lemn, plastic și oţel. Sau asamblarea și repararea instalaţiilor pentru instalaţii sanitare, ventilaţie, încălzire și apă. Vreţi să știţi cum funcţionează totul. Avem posturi vacante tehnice, astfel încât să vă puteţi cufunda în tehnologie în mod constant. Vă căutăm clientul potrivit.

Locuri de muncă recomandate în tehnologie 

Tehnologie: ce presupune?

Vă interesează cum se îmbină lucrurile. Cu experienţa dvs. tehnică, punctul dvs. forte constă în realizare, reprelucrare, reparare sau asamblare. Imaginaţi-vă că o mașină dintr-o fabrică se defectează. În calitate de mecanic, sunteţi chemat să efectuaţi reparaţii și să efectuaţi lucrări de întreţinere. Astfel, activităţile normale pot fi reluate. Locuri de muncă în tehnologie vă oferă o mare varietate de clienţi. Lucraţi în domenii cum ar fi construcţia de mașini și echipamente, alimente sau producţie tehnică. Asiguraţi învârtirea continuă a roţilor.

De aceea, asigurăm un loc de muncă potrivit la o companie care vă consideră extrem de util și valoros. De exemplu:

  • Sudor
  • Lucrător asamblare
  • Mecanic instalaţii
  • Operator mașini CNC
  • Operator laser
  • Mecanic
  • Sudor MIG/MAG

 

Tehnologie: ce așteptaţi de la noi?

Ce vă doriţi în carieră? Care sunt cerinţele dvs. pentru următorul loc de muncă? Nu doar pentru astăzi, ci și pentru viitor. Vom privi împreună acest puzzle. Aveţi ambiţii în tehnologie și câte ore doriţi să lucraţi? Discutăm și despre acest lucru împreună. În timpul interviului dvs. de angajare, examinăm educaţia dvs. tehnică și certificatele pe care le aveţi (sau doriţi să le obţineţi). Acest proces ne ajută să plasăm angajatul cu abilităţile potrivite la clientul potrivit. Apoi putem menţine o legătură de succes între ambele părţi.

Și pentru dvs? AB Midden Nederland vă oferă condiţii excelente de angajare, cum ar fi o atmosferă de lucru activă, salariu în conformitate cu contractul colectiv de muncă. Salariul dvs. de bază poate crește rapid atunci când clienţii laudă etica și calitatea muncii dvs. Organizăm anual un interviu/o conversaţie despre dezvoltarea dvs. viitoare. Un moment în care decidem care este următorul pas în creșterea dvs. profesională. Învăţaţi ingineria electrică, pre-tratarea oţelului sau începeţi un curs de sudare. Împreună decidem ce corespunde cel mai bine dorinţelor dvs., fiind în același timp valoros pentru clienţii actuali sau potenţiali. Consultaţi pagina noastră Educaţie și Dezvoltare.

 

Solliciteer op deze sector

Aplicaţi
în felul dvs.

Aplicaţi pentru un loc de muncă
în sectorul tehnic

Nu ai CV? Nu este niciun problem!
Va rugăm să completați CV-ul, astfel în cât să găsim locul de muncă potrivit pentru dumneavostră

Preferați să lucrați într-un
alt sector?